FC Botoșani – CFR Cluj LIVE VIDEO, ora 20:30, în direct la Digi Sport 1. Ardelenii, campioni cu o victorie

[ad_1]

18.05.2021, 18:55

  • Liga 1: FC Botoșani – CFR Cluj, marți, 20:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Lazio – Torino, marți, 21:30, Digi Sport 4

Meciul FC Botoșani – CFR Cluj, din cadrul etapei a nouă a play-off-ului Ligii 1, se dispută marți, de la ora 20:30, și poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro, în format live video, de către abonații RCS-RDS, și text.

Înaintea rundei, FC Botoșani este pe locul cinci în play-off, cu 31 de puncte, iar CFR Cluj este liderul campionatului, cu 48 de puncte. Partida de la Botoșani poate aduce pentru ardeleni al patrulea titlu consecutiv.

FC Botoșani – CFR Cluj LIVE VIDEO, 20:30, în direct la Digi Sport 1

Formația antrenată de Edi Iordănescu are un avans de trei puncte în fața ocupantei poziției secunde, FCSB, astfel că o victorie la Botoșani i-ar asigura din punct de vedere matematic câștigarea titlului, indiferent de rezultatul obținut de ”roș-albaștri” la Craiova sau de deznodământul confruntării directe din ultima rundă, pentru că formația lui Toni Petrea a beneficiat de rotunjirea punctajului la intrarea în play-off, ceea ce înseamnă că ar fi dezavantajată în cazul egalității de puncte.

FC Botoșani vine la meciul cu CFR Cluj după înfrângerea dramatică de la Clinceni, unde a condus cu 3-1 până în minutul 72, dar s-a văzut învinsă cu 3-4. 

De partea cealaltă, CFR Cluj s-a impus categoric în ultima rundă, 3-1 în fața Universității Craiova, chiar în Bănie, obținând al cincilea succes din acest play-0ff.

FC Botoșani – CFR Cluj LIVE VIDEO, echipele probabile

  • FC Botoșani: Hankic – Braun, Chindriș, Meleke, Țigănașu – Florescu, Rodriguesz, Papa – Al Mawas, Croitoru, Ongenda
  • CFR Cluj: Sandomierski – Susic, Vinicius, Burcă, M. Camora – Sigurjonnson, Bordeianu, Gîdea – Deac, Debeljuh, Costache

[ad_2]

Citește mai mult..