”Întotdeauna face asta înaintea vacanțelor!” Presa din Italia, după ce Cristiano Ronaldo și-a mutat mașinile  • Liga 1: FC Botoșani – CFR Cluj, marți, 20:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Lazio – Torino, marți, 21:30, Digi Sport 4

Portughezul ar putea părăsi Juventus, la finalul acestui sezon, dacă formația va rata calificarea în Champions League, deși contractul său va expira abia anul viitor.

Presa din Italia, după ce Ronaldo și-a mutat bolizii de lux 

Cei de la Sky Sport susțin faptul că, deși Cristiano Ronaldo a fost surprins în timp ce își încărca cele șapte mașini de lux într-un TIR, în toiul nopții, acest lucru nu ar avea nicio legătură cu o posibilă despărțire a portughezului de Bătrâna Doamnă.

De fapt, jurnaliștii italieni au scris că Ronaldo ar obișnui să facă acest lucru de fiecare dată în apropierea vacanței. CR7 și-ar muta mașinile în diverse destinații înainte de începutul verii.

Anul trecut, multiplul câștigător al Balonului de Aur nu a mai putut face acest lucru din cauza pandemiei de coronavirus, dar, potrivit Corriere Torino, Ronaldo și-a transportat mașinile pentru întreținere, în Germania, țara unde acestea ar fi înmatriculate.

Cu toate acestea, viitorul lui Ronaldo este incert, mai ales dacă Juventus va rata calificarea în Champions League. Au fost vehiculate mai multe ipoteze în privința viitorului portughezului, iar printre echipele la care s-a zvonit că ar putea ajunge CR7 sunt Manchester United sau chiar Sporting Lisabona.

Jorge Mendes: ”Planurile de viitor ale lui Cristiano nu trec prin Portugalia!”

Impresarul lui, Jorge Mendes, a oferit un interviu pentru cotidianul Record și a răspuns la întrebarea dacă CR7 revine la Lisabona.

Cristiano este mândru de faptul că Sporting a cucerit titlul de campioană, a și dovedit public acest lucru. Dar în acest moment planurile sale de viitor nu trec prin Portugalia”, a dezvăluit Jorge Mendes, care nu a vrut să dezvolte subiectul.

Etichete: serie a , juventus , cristiano ronaldo , lisabonaCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.