Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep: „Federer pare foarte ruginit”  • Liga 1, 18:30: Dinamo – Chindia, Digi Sport 1. VoluntariUTA Arad, Digi Sport 2. ViitorulAstra, Digi Sport 3. Gaz MetanPoli Iași / HermannstadtFC Argeș, pe Digi Sport 4.

  • Liga 1: FCSB – Universitatea Craiova, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Pablo Andujar, al 75-lea jucător al lumii, l-a învins pe Roger Federer, scor 6-4, 4-6, 6-4, și i-a provocat campionului elvețian a doua înfrângere din cele trei jocuri disputate în acest an. Darren Cahill a apreciat tonusul arătat de FedEx în condițiile date, însă a sesizat diferența dintre el și Andujar, un specialist al „suprafeței roșii”.

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep: „Federer pare foarte ruginit”

Roger a arătat bine din punct de vedere fizic și s-a mișcat ok pentru primul meci pe zgură. Doar că pare foarte ruginit împotriva unui jucător care știe foarte bine cum să joace pe această suprafață„, a declarat Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, potrivit NY Times.

De altfel, chiar și elvețianul s-a declarat dezamăgit de prestația de la Geneva și consideră că nu are nicio șansă să se impună la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, care se va desfășura în perioada 30 mai-13 iunie.

Cred că atunci când joci atât de puţin şi ştii la ce nivel eşti, iar după ce s-a văzut azi, cum te poţi gândi să câştigi la Openul Franţei. Sunt doar realist şi ştiu că nu pot câştiga la Roland Garros, iar oricine gândeşte că aş putea aşa ceva greşeşte.

Nu ai fost niciodată într-un safari? Nici noi. Dar aducem Africa la tine, azi de la 20:10. Hai în Digi Online să vezi Un safari de neuitat, pe Digi Animal World!

După ce am fost eliminat în acest mod în meciul de azi, am simţit că ‘Doamne, pot juca mult mai bine’. M-am simţit straniu şi este dezamăgitor, dar în acelaşi timp e un proces prin care trebuie să trec, nu mă pot descurca prea bine şi am nevoie să revin la masa de lucru„, a spus Roger Federer.

Etichete: roger federer , antrenor simona halep , darren cahillCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.