Mostiștea Ulmu s-a desființat la patru zile după meciul cu Steaua! Patronul acuză din nou arbitrajul



  • Liga 1: FCSB – Universitatea Craiova, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica ClinceniSepsi, joi, 20:30, Digi Sport 1

Vasile Târșolea, patronul echipei călărășene, a luat această decizie la doar patru zile după meciul retur cu Steaua, scor 0-2, anunță Liga2.ro.

Mostiștea Ulmu s-a desființat la patru zile după meciul cu Steaua!

Finanțatorul de la Ulmu spune că nu va mai sprijini financiar clubul și se va retrage definitiv din fotbal. Marea nemulțumire a lui Târșolea este arbitrajul din cele două partide cu Steaua. În ambele dueluri, bucureștenii au beneficiat de două penalty-uri controversate, care l-au avut în prim-plan pe Emilian Pacionel.

Vasile Târșolea și-a dorit să scoată echipa de pe teren la meciul retur cu Steaua, dar s-a răzgândit după ce a stat de vorbă cu jucătorii timp de câteva minute.

„După cum deja declarasem în mod repetat, am luat decizia de a nu mai investi în fotbalul românesc din cauza mediului ostil performanței. După arbitrajul flagrant împotriva clubului nostru, apreciat ca atare în unanimitate de presă și opinia publică, nu credeam că un arbitraj la fel de nedrept se va repeta în retur.

Ăsta a fost și motivul pentru care am recurs la acel protest cu scoaterea echipei de pe teren. Ce am construit, a meritat. Și banii, și timpul. Însă nu poți construi pe nisipuri mișcătoare”, a spus Vasile Târșolea, pentru sursa citată.

ACS Mostiștea Ulmu a încheiat pe locul secund seria a treia din Liga 3, cu 39 de puncte, la șase lungimi în spatele liderului CS Afumați. Echipa călărășeană a înregistrat 12 victorii, cinci remize și un singur eșec.

Ion Crăciunescu, după penalty-ul obținut de Steaua în meciul tur cu Ulmu: „Cea mai bună glumă!”

Steaua a primit cu foarte multă ușurință un penalty în meciul tur cu Mostiștea Ulmu, din barajul pentru promovarea în Liga 2, iar Florin Bratu și Ion Crăciunescu au rămas interziși.

Florin Bratu a văzut faza în premieră la Fotbal Club, iar decizia arbitrului l-a lăsat fără cuvinte: „Deci a dat penalty? Tu vorbești serios? Nu am văzut faza până acum! Pacionel s-a împiedicat aici„, a spus Bratu, la Fotbal Club.

Ion Crăciunescu s-a limitat să spună: „Bratone, lasă ironia, nu e cazul. Este cea mai bună glumă de penalty pe care am văzut-o în viața mea”.

VIDEO Penalty-ul obținut de Steaua în meciul cu Mostiștea Ulmu, scor 2-0

VIDEO Penalty-ul obținut de Steaua în meciul retur cu Mostiștea Ulmu, scor 2-0

Etichete: steaua , liga 3 , mostistea ulmu , vasile târșolea



Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.