Marcel Ciolacu: „Guvernul Cîţu a transmis la Bruxelles că intenţionează să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor”


Marcel Ciolacu a anunțat că Guvernul Cîțu vrea să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor. PSD-istul a transmis că premierul va desființa pensia anticipată și că va mări vârsta de pensionare.


In articol:

  • Ce a anunțat liderul PSD Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a declarat că Guvernul Cîţu a transmis la Bruxelles că „intenţionează să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor, că va desfiinţa pensia anticipată, că va mări vârsta de pensionare, dar şi vechimea în muncă necesară pensionării”.

Citeste si: PSD va ataca în justiție măsura închiderii magazinelor la ora 18:00


Ce a anunțat liderul PSD Marcel Ciolacu

Liderul social-democraţilor a adăugat că PSD se va opune categoric acestor intenţii şi că acesta este motivul pentru care PSD insistă ca premierul să prezinte PNRR în Parlament.

Citeste si: Ciolacu face anunțul: „Aleşii locali ai PSD vor să vină la Palatul Cotroceni ca să protesteze”

Declarații Marcel Ciolacu.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: PSD l-a invitat pe Florin Cîţu în Parlament pentru a oferi explicaţii despre bugetul pe 2021

„Deşi nimeni nu
le-a cerut-o, Guvernul Cîţu a transmis la Bruxelles că intenţionează să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor, că va desfiinţa pensia anticipată, că va mări vârsta de pensionare, dar şi vechimea în muncă necesară pensionării! Acum înţelege toată lumea de ce insistăm să vină în Parlament să îşi asume clar în faţa românilor ce nenorociri au de gând să facă cu adevărat sub masca PNRR?! PSD se opune categoric acestor intenţii! Şi vom folosi toate mijloacele legale pentru a stopa ”reformele” criminale împotriva românilor!”,
a zis Ciolacu.

Citeste si: Cine sunt membrii PSD care vor candida la Alegerile Parlamentare din 6 decembrie

Citeste si: Marcel Ciolacu critică modul în care este condusă țara la momentul actual: „Pentru țară ce faceți, incompetenților?!”Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.