VIDEO| Război sângeros între clanuri. Totul a pornit de la o fatăUn adevărat război în stradă – cu bâte, săbii și cuțite – au pornit clanurile din județul Vaslui – iar în urma răfuielii sângeroase mai multe persoane au ajuns la spital. De la ce s-au încăierat bărbații.


In articol:


Martorii susțin că războiul ar fi pornit după ce un tânăr ar fi avut relații intime cu o fată ce provine dintr-un clan de romi din Murgeni. Aceștia din urmă l-au prins pe cel care a necinstit-o și l-au dus cu forța în fața staborului țigănesc din Băcești.

Luptă sângeroasă la Vaslui

E neclar ce s-a întâmplat la acea judecată pentru că totul a degenerat într-o luptă ca în vestul sălbatic pe străzi. Înarmați cu săbii, cuțite, scaune- rivalii au pornit un adevărat măcel.

Citeste si: Relaxarea estivală- sub semnul întrebării

3 persoane au fost rănite grav cu sabia- printre care și bunicul băiatului.

Citeste si: VIDEO| Cel mai tânăr proxenet are doar 25 de ani

Polițiștii din Vaslui spun că- după acest episod- au deschis un dosar penal pentru “distrugere”, “tulburarea ordinii și liniștii publice” și “lovire sau alte violențe”.

Citeste si: Bujorul de pădure- floare rară

Vă reamintesc că tot clanurile din Murgeni au transformat în urma cu câteva luni orașul într-un fief de luptă- fiind nevoie care sute de jandarmi să stea de pază non stop pentru

a preveni vărsarea de sânge.

Citeste si: 30 de sirieni și irakieni, printre care și un copil de 3 ani, încercau să treacă ilegal frontiera cu Ungaria!Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.