„Jucătorii au valoare, pot face față în Liga a doua!” Optimism la CSA Steaua, înainte de retului cu CS Afumați  • Liga 1: CFR Cluj-FCSB, marţi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Univ. Craiova-Academica, miercuri, 18:30, Digi Sport 1

Iulian Miu, unul dintre oficialii echipei de fotbal din Ghencea, anunță că la partida decisivă pentru promovare „militarii” vor fi susținuți de foarte mulți suporteri și nu concepe ca Steaua să nu acceadă în eșalonul secund. 

„Sunt sută la sută fericit, având în vedere că am câştigat acest joc (n.r.: – 2-0 cu CS Afumaţi). Spuneam acum câteva zile că avem prima şansă. Veţi vedea că lucrurile se îmbunătăţesc în continuare, vom face o Academie pe măsura bazei şi numelui.

Ştim ce face Opriţa, îl susţinem şi îl ajutăm cu tot ce are nevoie. Jucătorii au o valoare certă, majoritatea jucătorilor pot face faţă în Liga a doua. Avem şi antrenori care au antrenat în Liga a doua, precum Opriţa.

Fanii au fost extraordinari. Surpriza va fi la Afumaţi, vor veni şi acolo 2.000 de fani”, a declarat Iulian Miu, potrivit Look Sport. 

Iulian Miu, despre meciul de inaugurare pe noul stadion din Ghencea 

Nu ai fost niciodată într-un safari? Nici noi. Dar aducem Africa la tine, azi de la 20:10. Hai în Digi Online să vezi Un safari de neuitat, pe Digi Animal World!

Miu precizează că Steaua va juca, dacă va promova, partidele din eșalonul secund pe noul stadion, care va fi inaurgurat cu fast.

„Stadionul va fi luat în primire, apoi vor veni şi avizele, iar în Liga 2 vom juca acolo. George (n.r.: Ogăraru) lucrează la un meci de inaugurare, cred că trebuie să fie un eveniment. S-a amânat… Îţi trebuie timp să organizezi acest eveniment, trebuie să treacă şi Campionatul European.

Vor veni şi foştii fotbalişti, oameni deosebiţi care au făcut performanţă pentru Steaua. Va fi un eveniment pe măsură! Planul este în felul următor: eu văd un eveniment cu stadionul plin. Noi vrem, în primul rând, ca stadionul să fie aproape plin la acest eveniment”, a mai spus Miu, pentru sursa citată. 

Etichete: steaua , stadion steaua , daniel oprita , iulian miu , cs afumați – csa steauaCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.