Video Exclusiv | Istanbul Basaksehir, Lazio sau Sevilla? Ianis Hagi, detalii despre viitor. ”Avem un plan bine stabilit!”  • Liga 1: CFR Cluj-FCSB, marţi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Univ. Craiova-Academica, miercuri, 18:30, Digi Sport 1

Numele unor echipe de top, precum Istanbul Basaksehir, Lazio sau Sevilla, au apărut ca fiind interesate de internaționalul român. Hagi jr, aflat acum în vacanță, a povestit, prezent fiind în studioul emisiunii Digi Sport Special, ce planuri are.

„Momentan sunt în vacanță, sigur voi merge la națională și apoi mai stau câteva săptămâni în vacanță. Sunt la un club imens, la un club în care e o mentalitate incredibilă, unde pot să cresc foarte mult.

Viitorul meu trebuie discutat cu impresarii, cu cei de la club”, a spus, pentru început, Ianis.

Ianis Hagi, detalii despre viitor. ”Vin și ne urmăresc!”

Cum răspunsul nu a fost unul deloc lămuritor, Hagi jr a fost rugat totuși să ofere mai multe detalii, sigur și în măsura în care anumite informații pot fi divulgate în acest moment.

”Viitorul meu? Avem un plan bine stabilit legat de unde vreau să ajung, ce vreau să obțin de la cariera mea. Sunt foarte liniștit, tot ce depinde de mine e să fiu pe teren, să joc cât mai bine și lucrurile bune vor veni spre mine.

Echipele vin și ne urmăresc, pe mine și pe colegii mei de la Rangers, pentru că am avut un sezon bun”, a mai spus Hagi cel mic.

Ianis Hagi, liniștit în privința carierei. ”Viitorul meu e în mâini bune!”

Ianis Hagi a fost și cel care a tras concluzia momentului.

”Viitorul meu e în mâini bune, cu impresarii pe care îi am acum. E treaba lor să aibă grijă de viitorul meu. Atâta timp cât eu performez pe teren, lucrurile se vor rezolva”, a mai spus Ianis Hagi, la Digi Sport.

VIDEO cu Ianis Hagi despre viitorul său profesional, prezent în studioul Digi Sport Special

Etichete: ianis hagi , ianis hagi oferte , ianis hagi sevilla , ianis hagi rangersCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.