Antrenorul care a adus ultimul titlu la FCSB e pe lista CFR-ului! Costel Gâlcă, dorit în Gruia dacă Edi Iordănescu pleacă

[ad_1]

  • Liga 1: CFR Cluj-FCSB, marţi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Univ. Craiova-Academica, miercuri, 18:30, Digi Sport 1

Pentru a fi pregătiți în cazul în care nu vor ajunge la un acord cu Edi Iordănescu, conducătorii clubului din Gruia au pregătit o variantă de înlocuitor.

Costel Gâlcă, variantă pentru CFR Cluj dacă Edi Iordănescu nu semnează prelungirea

Potrivit informației furnizate de jurnalistul Dan Filoti la emisiunea Liga DigiSport, Costel Gâlcă este în pole-position pentru a o prelua pe CFR, cele două părți purtând deja și anumite discuții incipiente.

Edi Iordănescu ar fi dispus să rămână la CFR Cluj, unde este dorit în continuare, cel puțin conform declarațiilor făcute în spațiul public de patronul clubului, Neluțu Varga, însă doar dacă îi vor fi respectate cerințele în ceea ce privește planul sportiv pentru sezonul viitor, ceea ce ar fi, totuși, dificil de îndeplinit, din cauza problemelor financiare de la club.

Ți-am pregătit un documentar pentru ca atunci când vei fi milionar să știi ce iaht să-ți cumperi.Hai să vezi Iahturi de lux, azi de la 21:55, numai pe Digi Life. Hai în Digi Online!

Costel Gâlcă ar putea veni la CFR Cluj din postura de antrenor liber de contract, Vejle, clubul danez pe care l-a pregătit din martie 2019, anunțând că părțile se vor despărți la finalul sezonului. La Vejle, tehnicianul român a reușit promovarea în prima divizie și salvarea fără mari emoții de la retrogradare în această stagiune.

Costel Gâlcă a antrenat la nivelul Ligii 1 pe FCSB, în stagiunea 2014 – 2015, la finalul căreia a câștigat toate cele trei trofee de pe plan inter, campionatul, Cupa și Cupa Ligii.

Etichete: costel galca , antrenor cfr , contract edi iordănescu cfr cluj

[ad_2]

Citește mai mult..