Cum a ales Gino Iorgulescu să apere poziţia Ligii în Comitetul Executiv. Mailul a ajuns cu 10 minute înainte de şedinţă

[ad_1]

  • Liga 1: CFR Cluj-FCSB, marţi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Univ. Craiova-Academica, miercuri, 18:30, Digi Sport 1

O şedinţă importantă, în care se dezbătea, printre altele, şi solicitarea FRF ca echipele din Liga 1 să fie nevoite să aibă pe teren al doilea jucător U21, cel puţin o repriză.

Culmea este că Iorgulescu a lipsit de la şedinţă şi a trimis un mail cu zece minute înainte de ora la care era convocat, în care a reamintit că LPF nu este de acord cu schimbarea regulilor existente şi solicită să se revină la un singur jucător U21 pe teren de-a lungul partidei. Adică decizia luată în Adunarea generală a Ligii.

Un subiect sensibil pentru cluburile din prima ligă pentru care Iorgulescu trebuie să se lupte, mai ales că se poate ajunge chiar şi la grevă!

Iorgulescu a lipsit de la CEx în care trebuia să se decidă regula U21 pentru al doilea jucător. A preferat să trimită un mail. Decizia lui Burleanu

Preşedinţii din Liga 1 s-au arătat total nemulţumiţi de absenţa lui Iorgulescu, de la care aşteptau să se bată cu cei din CEx pentru această regulă. Numai că şeful Ligii a fost absent.

Ți-am pregătit un documentar pentru ca atunci când vei fi milionar să știi ce iaht să-ți cumperi.Hai să vezi Iahturi de lux, azi de la 21:55, numai pe Digi Life. Hai în Digi Online!

Culmea este că Răzvan Burleanu a propus să nu se voteze nimic şi să existe o discuţie mai amplă cu cluburile, un fel de negociere. Astfel, doi reprezentanţi ai grupărilor din play-off şi trei de la echipele din play-out urmează să se întâlnească, la o dată care va fi stabilită, cu Răzvan Burleanu şi cu Gino Iorrgulescu pentru a discuta subiectul.

Trebuie reamintit că Federaţia le-a propus cluburilor ca în locul celui de-al doilea jucător U21 prezent la startul meciului în fiecare echipă, cluburile să aibă pe teren şapte jucători crescuţi la nivel naţional. Adică jucători cu cinci ani petrecuţi în fotbalul românesc din perioada junioratului. Deşi pare o ofertă decentă, care chiar poate ajuta echipa naţională, cluburile nu sunt de acord nici cu această regulă!

Etichete: gino iorgulescu , cex frf , regula u21

[ad_2]

Citește mai mult..