E loc pentru toți. Sigur că voi candida la o funcție în congres, sunt multe funcții supremeFlorin Cîțu a declarat, marți, că în mod sigur va candida la o funcție în congresul PNL. Întrebat dacă „are loc de Ludovic Orban”, care recent a susținut că este cel mai bun cunoscător al PNL și, în general, al țării, Cîțu a răspuns că „este loc pentru toată lumea” și că „sunt multe funcții supreme”.

„Am spus că experiența mea, acumulată ca premier, ministru al finanțelor, parlamentar, poate contribui la dezvoltare, ca PNL să rămână un partid important. Bineînțeles că voi candida la o funcție în congres. Sunt multe funcții supreme”, a declarat Florin Cîțu, la Radio Guerrilla.

În legătură cu susținerea declarată public de Emil Boc, premierul a precizat că actualul primar al municipiului Cluj-Napoca este „un om cu experiență politică foarte mare”, iar afirmațiile acestuia îl onorează și responsabilizează: „E un om care a trecut printr-o criză economică în 2009. Discutăm foarte mult”.

Boc a precizat recent că din punctul său de vedere „Florin Cîțu este viitorul și poate duce partidul și România spre Europa”.

Florin Cîțu: Liberalii vor fi la guvernare opt ani

Florin Cîțu a afirmat că România are nevoie de liberalism timp de 8 ani și a transmis un mesaj românilor că PNL va fi la guvernare opt ani, perioadă în care nu va pleca din politică.

„Această guvernare are rolul de a mă asigura că vom guverna România opt ani. Vreau să le spun românilor că liberalii vor fi la guvernare opt ani, de aceea facem reforme.

Guvernarea liberală pentru România timp de opt ani va arde foarte multe etape pe care nu le-am ars. În acei opt ani stau și eu în politică.

În România avem nevoie de liberalism opt ani cel puțin, ca să așezăm România pe o direcție de pe care nu o să mai poată fi destabilizată”, a afirmat premierul..

Ludovic Orban a fost întrebat, sâmbătă, de jurnaliști care este părerea lui după ce unii lideri liberali din țară și-au exprimat susținerea pentru Florin Cîțu la postul de președinte al partidului.

„Nu poți sprijini un candidat care nu și-a anunțat candidatura. (…) Nu-mi place să comentez. Noi vom demara festivalul democrației în PNL, care nu înseamnă numai desfășurarea congresului și alegerea președintelui, înseamnă adunări generale în fiecare organizație locală, înseamnă conferințe județene și abia după aceea se va alege echipa de conducere a PNL. Eu mă prezint cu încredere, cunosc foarte bine PNL, practic aș putea spune că sunt cel mai bun cunoscător al PNL și, în general, al țării”, a declarat Ludovic Orban, la Tecuci.

Editor : Georgiana MarinaCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.