Imagini memorabile! CFR Cluj a ridicat al șaptelea trofeu de campioană din istoria clubului  • Liga 1: Universitatea CraiovaAcademica Clinceni, miercuri, 18:30, Digi Sport 1

  • Europa League: VillarrealManchester United, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

Ardelenii au cucerit al șaptelea titlu din istorie și au sărbătorit pe propriul stadion, alături de suporteri. Mario Camora, căpitanul echipei din Gruia, a ridicat trofeul, iar apoi s-au pozat cu el, pe rând, toți jucătorii dar și staff-ul tehnic și cel administrativ.

Conducerea a pregătit și un moment special pentru decernarea trofeului. Nocturna de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” a fost stinsă pentru câteva minute, iar apoi a urmat un spectaculos foc de artificii.

Galerie Foto

VIDEO cu jucătorii CFR-ului primind trofeul

”Hegemonia” CFR-ului! Patru titluri la rând în Liga 1

Echipa din Gruia devine, astfel, cea mai bună din România ultimilor 23 de ani. Nimeni nu a mai reușit să câștige cel puțin patru titluri la rând, de la seria fantastică a Stelei din anii 1993-1998.

”Militarii” au câștigat atunci șase titluri consecutiv, iar seria a fost întreruptă de Rapidul lui Mircea Lucescu, în 1999.

CFR Cluj a cucerit primul titlu din istoria clubului în sezonul 2007-2008, cu Ioan Andone antrenor, care a bifat eventul pe banca ardelenilor. Au urmat titlurile din 2010 și 2012, iar din 2017, de când Dan Petrescu a fost numit antrenorul echipei, CFR a dominat fotbalul românesc.

Trei titluri a câștigat CFR cu ”Bursucul” pe bancă, iar seria a fost continuată de Edi Iordănescu, cel care a preluat echipa în luna decembrie, și a reușit să câștige, pe lângă titlu, și Supercupa.

„E o seară minunată, sunt momente unice. Mă bucur că am încununat această performanță deosebită cu suporterii, mi-ar fi făcut să existe posibilitatea să fie tot stadionul plin. E o seară frumoasă, o performanță pe care am căutat-o. Este meritul, în totalitae, al echipei. Toată lumea este implicată în activitatea zilnică a echipei, ne bucurăm în această seară pentru un nou titlu”, a spus Edi Iordănescu, după meciul câștigat cu FCSB, scor 2-0.

VIDEO cu rezumatul partidei CFR Cluj – FCSB 2-0

Etichete: cfr cluj , cfr cluj campioana , jucatori cfr clujCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.