Un alt șofer român de TIR a fost găsit mort, la nici 2 săptămâni de la o tragedie aproape identică

[ad_1]

A fost găsit decedat un alt șofer român de TIR, într-o parcare din Italia. Bărbatul avea răni înjunghiate pe corp. Incidentul s-a întâmplat la nici două săptămâni de la tragedia din Franţa, când Mihai Spătaru, şofer profesionist de TIR, a fost ucis cu sabia tot într-o parcare.


In articol:


Conform informațiilor oferite de către publicația italiană Messaggero Veneto, trupul neînsuflețit al camionagiului român a fost descoperit luni după-amiză, pe data de 24 mai 2021.

Astfel, șoferul român de TIR a fost găsit fără suflare în cabina camionului, într-o parcare din zona industrială a localității Rivoli di Osoppo din provincia Udine, în Friuli-Venezia Giulia.

Citeste si: Tragedie: 13 persoane au murit după ce o cabină a unui teleferic s-a prăbuşit

Cei care au anunțat dispariția românului au fost chiar colegii acestuia, mulți dintre ei fiind disperați că românul nu a răspuns ore în șir la telefon, aceștia au apelat la serviciul de urgență, iar mai apoi a fost declanșată rapid o operațiune de căutare, în urma căreia a fost găsit camionul bărbatului, parcat în zona industrială din Rivoli.

Șoferul român de TIR a fost înjunghiat de mai multe ori[Sursa foto: PixaBay]

Echipele de prim-ajutor care au ajuns în locul în care se afla românul nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața deoarece șoferul de TIR român era deja decedat când au ajuns.

Bărbatul avea mai multe răni înjunghiate pe corp

Presa din Peninsulă precizează că românul de 50 de ani prezenta pe corp mai multe răni înjunghiate. Totodată, ancheta crimei este în plină desfășurare.

Carabinierii fac cercetări, pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Șoferii de TIR sunt în pericol[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Veste tristă în sport. 21 de sportivi au murit din cauza condiţiilor meteorologice

Al doilea șofer de TIR român ucis în luna mai

Această crimă nu a fost una singulară deoarece un caz asemănător s-a produs în urmă cu nici două săptămâni, când șoferul de TIR Mihai Spătaru a fost ucis pe autostrada A28 din Somme, între Abbeville și Amiens, în

zona de odihnă Translay. Astfel, românul a fost atacat cu o sabie şi s-a stins sub privirile îngrozite ale soţiei, cu care lucra în echipaj.

Din păcate, cei care l-au omorât pe bărbatul în vârstă de 39 de ani încă nu au fost prinşi.

 

 

 

[ad_2]

Citește mai mult..