Craiova lui Mititelu, gata să spargă piaţa! Campionul pe care oltenii i l-au promis lui Adi Mutu  • Liga 1: Universitatea CraiovaAcademica Clinceni, miercuri, 18:30, Digi Sport 1

  • Europa League: VillarrealManchester United, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

Adrian Mutu urmează să preia echipa, dar aşteaptă concretizarea promisiunii unor transferuri tari după ce s-a renunţat la opt jucători care au reuşit promovarea. 

Valerică Găman, cerut de Adrian Mutu la U Craiova 1948

Iar unul dintre jucătorii pe care i-a cerut este Valerică Găman (32 de ani), fotbalist care în ultimul sezon a evoluat la Astra. Ar fi o adevărată lovitură pentru că Găman este campion al României cu Astra, alături de care a mai câştigat Cupa şi Supercupa, deci este obişnuit cu performanţa şi are multă experienţă.

  • 14 meciuri are Valerică Găman în naţionala României

După Bauza, mutare confirmată dinaintea finalului de campionat, Gicu Grozav, Rusescu şi Daniel Paraschiv (Viitorul Pandurii) se află pe punctul de semna şi ei, iar negocierile cu Antun Palic mai continuă.

Dar lovitura cea mare pregătită pentru zilele următoare este transferul lui Valerică Găman. Fundaşul central al Astrei oricum a declarat că nu va rămâne se joace în Liga a 2-a.

Hai în Digi Online să vezi finala UEFA Europa League: Villarreal-Man.United, azi de la 22:00, pe DigiSport 1 ! Vor reuși diavolii roșii să scufunde submarinul galben?

Ar fi o revenire după 10 ani în Bănie, după ce în 2011 Găman ajungea la Dinamo în baza unei dezlegări în alb pe care o avea antrenorul Victor Piţurcă. La fel a fost şi în cazul lui Silviu Lung jr, pe care fostul selecţioner l-a dus atunci la Astra.

Ce a spus Adrian Mutu despre oferta echipei U Craiova 1948

Adrian Mutu încă nu a confirmat o înţelegere cu U Craiova 1948, dar informaţiile de la clubul oltean dau ca sigură sosirea lui şi susţin că transferurile pe care le face echipa sunt aprobate de el.

„Știu imnul Craiovei. Tata a fost și este fan al Craiovei. Am crescut de la trei ani cu reviste cu Balaci, Ștefănescu, cu toți. Sunt obișnuit să aud în casă despre Universitatea Craiova. Așa cum am răspuns și ieri, sunt negocieri și cu Universitatea Craiova (n.r – U Craiova 1948), dar și cu alte echipe.

Momentan nu am luat nicio decizie. Ceea ce pot să spun e că e o echipă interesantă, știu ce atmosferă e acolo, știu ce rivalitate va fi între cele două Craiove. Mai mult nu vă pot spune la această oră, pentru că nu e fair-play. Sunt negocieri în curs, o să aflați atunci când va fi ceva.

Etichete: adrian mutu , valerica gaman , transfer gaman , antrenor u craiova 1948Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.