Premierul Florin Cîțu, detalii despre ce i-a lipsit pe durata pandemiei: „Să stai la o teresă şi să bei o cafea..” „Ultimul an a fost greu pentru oameni”Premierul Florin Cîţu a declarat, miercuri seară, că ceea ce i-a lipsit pe perioada pandemiei de COVID-19 a fost interacţiunea socială, ultimul an fiind unul destul de greu pentru toți cetățenii. Premierul susține că toți oamenii au nevoie de partea asta socială: ”Să stai la o terasă, să bei o cafea, să mănânci ceva, să fii cu prietenii”.


In articol:


Premierul Florin Cîţu a făcut mai multe afirmații, miercuri seară, la podcastul lui Mihai Morar cu ceea ce i-a lipsit cel mai mult în perioada pandemiei de Coronavirus, și anume interacţiuna socială.


Florin Cîțu: „Să stai la o terasă, să bei o cafea, să mănânci ceva, să fii cu prietenii. Asta e”

Citeste si: Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu: „94.000 de elevi cu vârsta cuprinsă între 16 şi 19 ani, vaccinaţi”

”Îmi place să merg la o teresă, să beau o cafea. Ultimul an a fost greu pentru oameni”, a precizat premierul.

”Asta îmi lipsea: să stai la o teresă şi să bei o cafea”, a afirmat Forin Cîțu.

Florin Cîțu a mai spus că toți oamenii au nevoie de interacțiune socială: ”Peste tot în lume, oamenii au nevoie de partea asta socială, toţi avem nevoie componenta asta socială. Să stai la o terasă, să bei o cafea, să mănânci ceva, să fii cu prietenii.
Asta e”,
a mai adăugat el.

Astfel, de la 25 mai, a început relaxarea restricțiilor anti-COVID în multe oraşe din țară, unde au fost deschise toate localurile şi restaurantele.

Citeste si: Marcel Ciolacu: „Pe 14 iunie depunem moţiune de cenzură având ca obiect principal eşecul Guvernului în privinţa PNRR”Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.