De ce nu a mai ajuns Răzvan Lucescu la o echipă din Italia. Mărturisirea făcută de antrenorul lui PAOK  • Liga 1: SepsiFC Botoșani, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Baraj Conference League: ChindiaViitorul, joi, 20:30, Digi Sport 1

Dorit în această primăvară de echipe precum Parma sau Sampdoria, fostul selecționer al României a făcut o mărturisire sinceră. A lăsat să se înțeleagă că au fost discuții cu formații din Peninsulă, fără a specifica numele echipei, însă a admis că i-a lipsit puțină răbdare.

Dorința de a reveni cât mai repede în fotbal a primat.

Răzvan Lucescu: ”Am vrut să mă apuc de treabă”

„Am avut speranțe, probabil că dacă aș fi avut mai multă răbdare aș fi avut o șansă importantă să ajung acolo. Dar pentru că am fost liber de pe 14 februarie, am simțit o nerăbdare și am vrut să mă apuc de treabă.

Aș fi ajuns într-un campionat maxim, m-aș fi simțit total realizat. Și, probabil, trecând prin Italia, mi s-ar fi deschis mai multe uși. În general, e foarte greu să pătrunzi în Top 4 campionate ale Europei”, a declarat Răzvan Lucescu, joi dimineața, la ProX.

Răzvan Lucescu a mai antrenat la PAOK Salonic în perioada august 2017 – iulie 2019, când a scris istorie pentru club, reușind să câștige campionatul, primul pentru echipă după o ”secetă” de 34 de ani, și două Cupe ale Greciei.

Recent, Răzvan Lucescu a fost ofertat și de una dintre rivalele lui PAOK din Grecia, AEK Atena, patronul clubului, Dimitris Melissanidis, dezvăluind negocierile, care nu s-au concretizat însă.

În ultimul sezon din Grecia, PAOK Salonic, cu Pablo Garcia pe bancă, a terminat pe locul doi în Grecia, la 26 de puncte în spatele lui Olympiakos, dar a reușit să câștige Cupa, a opta din istorie, după 2-1 în finala cu proaspăt câștigătoarea titlului.

Etichete: italia , razvan lucescu , paokCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.