Live Video&Text | Chindia – Viitorul 2-2, ACUM, pe Digi Sport 1. Dâmbovițenii egalează. Spectacol în „bătălia” pentru finala barajului de Conference League27.05.2021, 21:15

  • Finala Champions League: Manchester City – Chelsea, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

  • Baraj Liga 1: Mioveni – Hermannstadt, sâmbătă, 15:30, Digi Sport 1

Meciul dintre Chindia și Viitorul poate fi urmărit de la ora 20:30 în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Chindia și Viitorul se vor duela pentru un loc în finala barajului de Conference League, unde așteaptă Sepsi. Echipa care va merge mai departe va fi stabilită în urma meciului de astăzi, care va avea loc la Buzău.

Chindia – Viitorul, ora 20:30, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Bătaie pentru finala barajului de Conference League

Chindia a terminat play-out-ul pe primul loc, ce i-a asigurat prezența la baraj și, în același timp, posibilitatea de a juca primul meci pe teren propriu. UTA a fost cea care s-a clasat pe locul opt, dar pentru că nu a obținut licența pentru cupele europene, cea care a mers la baraj a fost Viitorul.

În meciul din play-out, Viitorul a reușit să se impună în fața echipei lui Emil Săndoi, scor 2-0. A fost singura înfrângere a dâmbovițenilor.

„Ne dorim să ne calificăm mai departe, să jucăm și cu Sepsi, dacă se poate. Avem niște probleme de efectiv pentru acest joc. Nu îi vom putea folosi pe cei trei fotbaliști împrumutați de la Viitorul, Dulca, Iacob și Căpușă, care nu au drept de joc. Ne-am fi dorit să putem miza pe ei.

De asemenea, Neguț este suspendat, iar Celea incert, după o accidentare. Sperăm să îl recuperăm până la ora meciului. Încercăm să jucăm un fotbal bun și să mergem mai departe, pentru că este o oportunitate pe care trebuie să o speculeze fiecare dintre jucători”, a spus Săndoi.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.