„O să trimitem textul moțiunii de cenzură și celor de la AUR, poate au și dânșii adăugiri”Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că textul moțiunii de cenzură pe care social-democrații urmează să o depună în Parlament pe 14 iunie va fi trimis și celor din AUR, pentru a face și aceștia „adăugiri”, scrie Agerpres.

„Pe 14 iunie o să depunem moţiunea de cenzură. O să începem să lucrăm la text, o să trimitem textul şi la parlamentarii neafiliaţi, este şi grupul AUR în Parlament şi o să trimitem textul, poate au şi dânşii adăugiri la text, pentru că au anunţat deja că vor vota o eventuală moţiune de cenzură depusă în Parlament”, a spus Ciolacu miercuri seara la TVR 1.

El a adăugat că PSD va încerca să „dărâme” Guvernul cu această moţiune de cenzură pe care urmează să o depună în Parlament.

„Încercăm să dărâmăm Guvernul cu această moţiune de cenzură pe care o vom depune. E o diferenţă de 34 de voturi între Putere şi Opoziţie. Tot aud această discuţie – de ce nu a depus PSD moţiune de cenzură până acum. Ce voiaţi, domnule, să depunem moţiune de cenzură după două săptămâni de la alegeri? Mai erau nişte plecaţi şi prin PSD la un moment dat, după ce a ieşit Iohannis cu 67% voiau să facem referendum să îl suspendăm. Stai, că de-abia au fost alegeri acum o săptămână şi a ieşit omul cu 67%, cum să îl suspendăm? Cam aşa s-a întâmplat şi acum. După ce s-au terminat alegerile i-a strâns domnul Iohannis să aibă Guvernul său pe pierzători”, a afirmat Ciolacu.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri, în plenul Parlamentului, că parlamentarii partidului vor depune o moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîțu pe data de 14 iunie. Ciolacu spune că moțiune va fi depusă ca urmare a „eșecului privind Planul Național de Redresare și Reziliență.

Editor : I.CCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.