Excentricul milionar Cristian Țânțăreanu vine marți la “40 de întrebări cu Denise Rifai”



Marți, 1 iunie, Cristian Țânțăreanu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D!


In articol:


Omul de afaceri este unul dintre cei mai excentrici milionari ai României, iar averea acestuia era estimată în 2007 la aproape 50 de milioane de dolari, rezultată din afacerile cu imobiliare și terenuri.

Cristian Tânțăreanu s-a retras din lumina reflectoarelor


Cristian Țânțăreanu este renumit și pentru petrecerile grandioase pe care le-a organizat la faimoasa reședință din Corbeanca, fiind o personalitate care nu de puține ori a șocat opinia publică prin nonconformismul afișat și lejeritatea abordării subiectelor considerate tabu. Odată cu problemele de sănătate întâmpinate de Cristian Țânțăreanu, după ce a fost diagnosticat cu cancer, cumpănă peste care a trecut cu bine, acesta s-a retras vizibil din lumina reflectoarelor.

Citeste si: Miron Cozma, dezvăluiri surprinzătoare aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Am fost ales de deținuți să fiu lider”

În ediția de marți a emisiunii moderată de Denise Rifai,
la Kanal D, celebrul milionar va vorbi despre cine este despre omul, soțul și tatăl Cristian Țânțăreanu, dincolo de cancanul mediatic din viața sa, și va oferi amănunte despre copilăria sa, legături de familie, afaceri, dar și la cât se ridică, cu adevărat, averea acestuia.   

Întrebări incomode

“Când ați dat de gustul banilor?”, “Ați fost vreodată pe punctul de a fi părăsit de soție?”, “Cum ați fost tepuit de 3 milioane de dolari?”, “De ce v-ați fabricat imaginea de nonconformist sexual?”, “ Câți bani ați investit în Paradisul
Verde?”, “Care este adevăratul motiv pentru care v-ați dezmoștenit fiul?”, “V-ați folosit de relațiile politice pentru a vă șterge datoriile la stat?”
 sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cristian Țânțăreanu în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D! 

Citeste si: Theodor Stolojan, dezvăluiri impresionante, în ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “Cuvântul `șantaj` nu poate fi folosit în legătură cu mine!”



Citește mai mult..