Explozie devastatoare într-un bloc. Zeci de persoane au fost evacuateO explozie a avut loc, vineri, într-un bloc de garsoniere din localitatea Ștei, județul Bihor. În urma exploziei, o persoană a fost rănită, iar alte două au avut nevoie de îngrijiri medicale. Mai mult de 30 de persoane au fost evacuate din bloc.


In articol:


Astfel, specialiştii în construcţii au ajuns la fața locului şi au constatat că 14 locuinţe au fost afectate.

ISU Bihor a anunțat că în urma exploziei, o persoană a suferit arsuri, iar alte două persoane primesc îngrijiri medicale 


ISU Bihor a transmis, vineri seară, că mai multe echipaje au intervenit după o explozie, neurmată de incendiu, la o garsonieră de la etajul patru, într-un bloc din localitatea Ştei, județul Bihor.

Citeste si: Agenţia Europeană a Medicamentului a autorizat vaccinarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani cu vaccinul anti-COVID Pfizer

”În urma exploziei unei butelii, un bărbat de 54 de ani a suferit răni la membre şi căile superioare”, a transmis ISU Bihor.

Tot ISU Bihor a mai menționat că alte două persoane au avut nevoie de îngrijirile medicilor, iar peste 30 de persoane au fost evacuate.

Citeste si: Președintele Iohannis: „De acum avem un obiectiv foarte precis, construirea României post-pandemice..”

Totodată, Inspectoratul de Stat în Construcţii a analizat situaţia de la faţa locului şi s-a constatat că 14 garsoniere au fost afectate, 10 la etajul unde a avut loc explozia şi patru la etajul trei.

Citeste si: Medicul Valeriu Gheorghiţă: „Copiii cu vârsta între 12 şi 15 ani se pot vaccina împotriva COVID-19”Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.