Galerie Foto | Gigi Becali a debutat în box! Anunțul oficial. ”Un sport care-mi place foarte mult!”  • Finala Champions League: Manchester City – Chelsea, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

  • Baraj Liga 1: Mioveni – Hermannstadt, sâmbătă, 15:30, Digi Sport 1

Totul s-a petrecut la Cupa României la box pentru juniori, care se desfășoară zilele acestea în Zalău. Iar anunțul a fost făcut de către cei de la Federația Română de Box.

Tânărul sportiv se numește Gigi Becali Mărgelu, este legitimat la Minerul Motru și e antrenat de Valentin Săvescu.

Gigi Becali Mărgelu / Foto: @facebook frb

Galerie Foto

Gigi Becali Mărgelu: ”Fac naveta 60 de kilometri!”

Nu ai fost niciodată într-un safari? Nici noi. Dar aducem Africa la tine, azi de la 20:10. Hai în Digi Online să vezi Un safari de neuitat, pe Digi Animal World!

Gigi Becali de la Motru a impresionat în primul său meci la nivel înalt, obținând o victorie prin inferioritatea adversarului, în repriza a 2-a, în special prin ambiție și risipa de efort arătate.

”Pentru a participa la antrenamente fac naveta câte 60 de kilometri. E un sport care îmi place foarte mult și în care vreau să fac performanță”, a mărturisit Gigi Becali Mărgelu, pentru pagina oficială de Facebook a FRB.

În semifinalele competiției de la Zalău, Gigi Becali Mărgelu va lupta pentru un loc în finală cu Mydori Vasilică Chirică de la Zărnești.

Etichete: gigi becali , gigi becali box , gigi becali margeluCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.