Horoscop 29 mai 2021. Zodia care va avea o sâmbătă de coșmar! Predicțiile pentru toate zodiile


Horoscop 29 mai 2021. Ziua de sâmbătă va fi un adevărat coșmar pentru una dintre zodii. Vezi mai jos horoscopul de sâmbătă, 29 mai 2021, pentru Berbec, Taur, Rac, Leu, Gemeni, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti.


In articol:


Horoscop 29 mai 2021.

Ziua de sâmbătă vine cu încercări grele pentru una dintre zodii.

Horoscop 29 mai 2021 pentru toate zodiile

Iată zodiacul complet al zilei de 29 mai 2021 pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Încercați să spuneți lucrurilor pe nume în cuplu. Un conflict mai vechi nu a fost rezolvat și acum aduce multă tensiune. Numai comunicarea sinceră vă poate ajuta să treceți cu bine peste.

Taur

O zi de coșmar pentru Tauri. Nimic nu le merge bine și, mai multe decât atât, sunt și predispuși la accidente. Cel mai bine ar fi să nu vă programați prea multe lucruri pentru ziua de sâmbătă.

Citeste si: Horoscop 28 mai 2021: Zodia care încheie săptămâna în glorie

Horoscop 29 mai 2021. Zodia care va avea o sâmbătă de coșmar! Predicțiile pentru toate zodiile

Gemeni

Gemenii sunt în sfera armoniei sâmbătă. Vor avea parte de momente relaxante alături de familie și prieteni. O singură problemă: încercați dimineață să rezolvați ceva ce ați tot amânat.

Rac

Racii au probleme financiare sâmbătă. Cheltuieli neprevăzute le vor goli portofelul. Finanțele sunt foarte importante și nu ar strica să vă faceți un plan mai riguros.

Leu

Nu doriți sub nicio formă să ieșiți din casă! Mai ales cu vremea care va fi în weekend.

Încercați totuși să petreceți timp cu persoanele dragi și să nu vă izolați.

Citeste si: Saturn intră în retrograd în zodia Vărsătorului (23 mai – 11 octombrie). Cum impactează zodiile acest tranzit

Fecioară

Dimineața vine cu tensiuni și nervi. O veste extrem de proastă vă va scoate din minți la cafea. După amiază lucrurile se liniștesc și veți avea o seară de vis.

Balanță

Pentru Balanțe, apar ceva probleme de sănătate care le vor creea un disconfort maxim. E bine să încerce să evite excesele de orice fel.

Scorpion

Horoscopul din 29 mai 2021 aduce pentru Scorpioni vești minunate. Așteptarea a luat sfârșit! O problemă din trecut își găsește soluția astăzi.

Citeste si: Zodia Berbec- caracteristici, personalitate, cariera si relatii

Horoscop 29 mai 2021. Zodia care va avea o sâmbătă de coșmar! Predicțiile pentru toate zodiile

Săgetător

Nu aveți răbdare deloc! De aici și până la haos nu e decât un pas. Poate ar fi bine să analizați puțin mai mult situațiile înainte de a reacționa.

Capricorn

Un câștig neașteptat se arată. Veți avea o zi extrem de norocoasă și armonia în viața de cuplu va domina. Poate ar trebui totuși să fiți puțin mai atenți la relațiile de prietenie.

Citeste si: Zodiile care se vor căsători în 2021. Bat clopote de nuntă

Vărsător

Vărsătorii au parte de o dispută cu cineva din familie. Se va ajunge la un conflict destul de serios. Încercați să amânați o eventuală confruntare.

Pești

La capitolul dragoste, stați excelent. Probleme apar în sfera financiară. Banii vă scapă, pur și simplu, printre degete. Cheltuielile impulsive ar trebui reglate!

Citeste si: 10 caracteristici comune ale femeii din zodia TaurCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.