Luiza Melencu a fost găsită moartă?! Cele mai recente informații din cazul Caracal


Noi informații conturează cazul Caracal. Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația inițială în care afirma că a ucis-o pe Luiza Melencu. Tânăra este, însă moartă.


In articol:


Informația a venit din partea avocatului familiei Melencu: „Sunt minciuni. El a crezut că spunând această minciună va scăpa de una dintre fapte. Spune că el a răpit-o, a dus-o acasă și că au venit alții și i-au luat-o. E clar că a mințit. Vor trimit dosarul în judecată pentru ambele fapte, pentru ambele persoane.”,

a declarat Carmen Obârşanu.

Citeste si: Fete din Carcal răpite și vândute pe 2.000 de euro în SUA și Mexic

Se pare că Luiza Melencu este moartă. Această idee este întârită și de avocatul lui Gheorghe Dincă. El și-a contrazis clientul și a menționat că va fi trimis în judecată atât pentru uciderea Alexandrei Măceșanu, cât și pentru Luiza Melencu. „Va fi trimis în judecată pentru ambele fete.
Este vorba despre omor simplu, nu omor calificat.”
, a declarat Claudiu Lasoschi. arată bzi.com.

Citeste si: SURPRIZĂ TOTALĂ! Cine mai locuia pe proprietatea criminalului din Caracal? Cu cine împărțea Gheorghe Dincă terenul de la ”Casa groazei”? EXCLUSIV

Cazul Caracal este cunoscut la nivel mondial

Alexandra Mihaela Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu sunt două tinere din zona orașului Caracal, România.

Ele au dispărut din anul 2019. Luiza nu a mai fost văzută din data de 14 aprilie, iar Alexandra din 24 iulie 2019.

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu, atac incredibil la adresa lui Klaus Iohannis: ”Tu fă-și proprii copii și poți să ai drepturi asupra lor” EXCLUSIV

Alexandra Măceșanu a apelat serviciul de urgență 112 în ziua de 25 iulie 2019, la ora 11:05.

Ea a reclamat că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. De-a lungul întregii zile, Poliția a încercat să identifice locul în care se afla Alexandra, dar a reușit acest lucru abia în cursul nopții următoare și a putut executa un mandat de percheziție abia a doua zi la orele 6. În urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului respectiv, Gheorghe Dincă, acesta recunoscând că le-a ucis pe cele două tinere.

Imagini cu Luiza Melencu.[Sursa foto: Facebook]

Pe atunci, slaba gestionare a cazului a stârnit revoltă publică și a dus la demisia sau demiterea ministrului Afacerilor Interne, Nicolae Moga, inspectorului general al Poliției Române, Ioan Buda, prefectului județului Olt, Petre Neacșu și a altor oficiali.

Gheorghe Dincă se află acum în arest. În cursul anchetei a ieșit la iveală că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime.

Ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere.

Citeste si: Ce i-a scris Gheorghe Dincă studentei care i-a trimis o scrisoare: „Aceeași mână care a ținut stiloul în mână, e aceeași mână care a omorât cele două fete”Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.