Mai pierde City un jucător după finala Champions League? Răspunsul care a lăsat semne de întrebare  • Finala Champions League: Manchester City – Chelsea, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

  • Baraj Liga 1: Mioveni – Hermannstadt, sâmbătă, 15:30, Digi Sport 1

Laporte a pierdut, în ultima perioadă, locul de titular în echipa ”cetățenilor”. City va pierde doi jucători după finala Champions League cu Chelsea (sâmbătă, ora 22:00, pe Digi Sport 1). Eric Garcia și Sergio Aguero vor merge la Barcelona.

Aymeric Laporte, despre viitorul său la City: ”Este ceva personal”

„M-ai întrebat dacă în această perioadă joc mai mult, cred, sau poate mai puțin. Nu știu, situația este foarte diferită acum. Nu voi spune nimic acum, este ceva personal”, a fost răspunsul lui Laporte, care a lăsat semne de întrebare.

„Încerc să mă antrenez în fiecare zi ca în mod normal. Încerc să-mi păstrez ritmul și când trebuie să joc încerc să o fac cât de bine posibil. Personal, sunt mulțumit de ceea ce am făcut în acest sezon”, a mai spus Laporte, citat de Goal.com.

Teoretic, plecarea lui Laporte de la City ar fi destul de greu de realizat, mai ales că acesta mai are contract până în 2025 cu noua campioană a Angliei.

Laporte a evoluat în 27 de meciuri în acest sezon pentru Manchester City, echipă care l-a transferat în 2018 de la Bilbao, pentru 65 de milioane de euro.

Etichete: manchester city , pep guardiola , aymeric laporteCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.