Un tramvai a fost lovit frontal de un TIR care nu a acordat prioritateUn tramvai a fost avariat frontal, după ce a fost lovit, vineri, de un TIR, în municipiul Iaşi. În urma impactului, nicio persoană nu a fost rănită.


In articol:


Potrivit primelor date, înaintea impactului tramvaiul ieşea din rondul de la Baza 3 din municipiul Iaşi, după care a fost lovit frontal de un TIR.

În Iași un tramvai a fost avariat frontal de un TIR care nu ar fi acordat prioritate


Cabina tramvaiului a fost avariată în totalitate. Reprezentanţii companiei locale de transport susţin că nicio persoană aflată în mijlocul de transport nu a fost rănită.

Citeste si: Președintele Iohannis: „De acum avem un obiectiv foarte precis, construirea României post-pandemice..”

Totodată, o pasageră în tramvaiul avarita a scris pe reţelele de socializare că şoferul TIR-ului nu s-ar fi asigurat şi a lovit frontal tramvaiul.
Tot aceasta a mai precizat că, dacă vatmanul nu ar fi frânat la timp, exista pericolul ca tramvaiul să se fi răsturnat.

„Vatmanul a ştiut să reacţioneze la timp şi a folosit frânele, că altfel ne răsturna. Impactul a fost puternic”, a scris pasagera pe Facebook.

Polițiștii spun că şoferul TIR-ului nu ar fi acordat prioritate tramvaiului, acesta din urmă rulând în timp ce semaforul arăta culoarea verde.

Astfel, circulaţia tramvaielor în zonă a fost blocată timp de peste jumătate de oră.

Citeste si: Agenţia Europeană a Medicamentului va da verdictul în privința vaccinării minorilor. România va vaccina „cât mai repede” copiii cu vârste între 12-15 ani

A fost demarată o anchetă de către Conducerea companiei locale de transport în acest caz.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.