Bărbatul care are 5 soții rupe tăcerea. „Nu mai pot face față”


Un american din statul Utah a ajuns celebru după ce devenit protagonistul unei emisiuni TV. El face parte din secta mormonilor și tradiția religioasă îl obligă să aibă mai multe soții.


In articol:


Brady Williams și cele cinci soții ale sale sunt mormoni fundamentalisti care trăiesc într-o căsătorie poligamă și au ajuns vedetele propriului spectacol televizat pe TLC, My Five Wives.

Show-ul rulează de ani buni pe postul american de televiziune, imediat după ce un judecător din Utah a permis coabitarea bărbaților cu mai multe femei, în virtutea respectării Primului

Amendament din Constituția SUA.

Citeste si: Scene halucinante în camera roșie de la „Puterea Dragostei”. „Eu vreau doar să te cunosc”

Americanul cu cinci soții se auto-declară „feminist”

Deși sunt membri ai unei religii care a reînviat o formă de patriarhat specifică Vechiului Testament, Williams și soțiile sale insistă ca persoanele din afara sectei să nu-i judece ca fiind sexiști.
Americanului nu îi place conotația sexistă, ci se auto-declară „feminist” convins.

Americanul cu cinci soții se auto-declară „feminist”

Brady are cinci soţii: Rosemary, Robyn, Nonie, Paulie şi Rhonda. Împreună, familia are 24 de copii şi mai mulţi nepoţi. Cel mai recent, Brady şi-a ţinut în braţe un nepot nou-născut în luna aprilie a acestui an (foto mai jos).

Când au fost întrebați în cadrul show-ului cine se simte „feminist”, șase mâini s-au ridicat la unison.

Pentru soții, feminismul implică să se culce cu soțul lor la fiecare a cincea noapte și să se consulte celelalte soții ale soțului lor dacă doresc să adopte un copil și, după cum spune Rosemary, să lupte împotriva propriilor fobii psihice pentru a menține gelozia departe de relația poligamă.

În fața acuzațiilor repetate de sexism, Brady a izbucnit în timpul emisiunii spunând „Nu mai pot face față acestor minciuni, noi toți suntem într-o relație de egalitate unii cu alții”. 

Cele cinci soții ale lui Brady sunt verișoare

Cele cinci soții sunt verișoare între ele, însă doar una dintre ele, Paullie, este căsătorită legal cu bărbatul „patriarh” (vezi foto mai jos). Restul femeilor au doar o uniune spirituală cu Brady Williams. 

Acesta a ajuns la 52 de ani și este fericit să fie bunic. Toată familia acum numeroasă trăiește în două case unite una de alta, potrivit Perfecte.md.

În urmă cu câțiva ani, una dintre soțiile lui Brady a făcut dezvăluiri cu privire la abuzurile sexuale pe care le-a suferit în copilărie în mediul mormonilor. Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.