Becali a închis robinetul la salarii. Nu mai este primul la banii oferiţi şi se duce spre pluton  • Finala Champions League: Manchester City – Chelsea, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

  • Baraj Liga 1: Mioveni – Hermannstadt, sâmbătă, 15:30, Digi Sport 1

În plus, echipa a ratat inclusiv participări în grupele cupelor europene, de unde veneau bani buni, aşa că singurele surse de venit consistente au rămas vânzările de jucători şi drepturile TV din Liga 1.

FCSB este sub CFR la salarii, dar a căzut şi sub Sepsi şi e cam la egalitate cu cele două Craiove

Tocmai de aceea patronul FCSB, care susţine că „nici cel mai mare economist de la Harvard nu mă poate schimba. Eu am afacerile în sânge. Merg pe drumul meu”, după cum a declarat pentru digisport.ro, a schimbat strategia salarială.

De unde dădea cele mai mari salarii din Liga 1, iar fotbaliştii abia aşteptau o propunere de transfer, chiar dacă ştiau că intră într-un malaxor plin de critici din partea lui Becali, lucrurile s-au schimbat.

Cordea a semnat cu FCSB pentru un salariu de 7.000 de euro

Sunt fotbalişti care nu semnează decât pe o anumită perioadă, ca Haruţ, şi sunt alţii care preferă să rămână unde sunt, cum e cazul lui Dumiter sau cel al lui Ronaldo Deaconu, pentru că vremurile în care Becali dădea salarii de la 15.000 de euro în sus par apuse.

În acest moment, jucătorilor care vin la FCSB, doar dacă au un statut important primesc o medie de 10-12.000 de euro pe lună. Cordea, de exemplu a semnat pe 7.000 de euro lunar în primul an şi câte 1.000 de euro plus în fiecare dintre anii următori. Adică, dacă rămâne cinci ani la FCSB, Cordea va primi un salariu de 11.000 de euro în ultimul sezon.

CFR Cluj dă salariile cele mai mari, Sepsi e pe locul secund

În acest moment, CFR Cluj continuă să ofere cei mai mult bani la salarii, între 15.000 şi 20.000. la nivelul superior, desigur. Apoi, Sepsi este echipa dispusă să plătească cel mai bine, 10-12-15.000 de euro, iar FCSB, Universitatea Craiova şi U Craiova 1948 propun o medie de 8-10-12.000 de euro.

Iar unul dintre cele mai importante lucruri este că deşi a crescut mult ca buget, Sepsi plăteşte salariile la timp.

Totuşi, dintre toate, Universitatea Craiova şi FCSB sunt echipele care au plătit în ultimii ani şi bani pentru transferuri, iar celelalte mizează pe fotbalişti liberi de contract.

Etichete: salarii liga 1 , salarii fcsb , salarii sepsiCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.