Deputatul PNL Sergiu Bîlcea, fostul ginere al omului de afaceri din Arad ucis în explozie: Sunt șocat și îndureratDeputatul PNL Sergiu Bâlcea, fostul ginere al omului de afaceri Ioan Crișan, mort în explozia de sâmbătă dimineața, spune că este șocat și îndurerat de cele întâmplate și cere ca intimitatea familiei să fie respectată, potrivit Mediafax.

Sergiu Bîlcea a scris pe Facebook, după tragedia de la Arad, că este șocat și îndurerat de modul în care a murit fostul său socru, Ioan Crișan.

„Sunt șocat și îndurerat de decesul fostului meu socru, bunicul copiilor mei. Chiar dacă viața a făcut să nu ne mai vedem de mult timp, a fost un bunic apropiat de Alexandra și Vlad, care resimt acum dureros această mare pierdere. Este un moment greu pentru familie, în aceste împrejurări rog pe toată lumea să respecte dreptul la intimitate și viață privată a familiei Crișan”, a spus deputatul PNL.

O explozie, urmată de un incendiu și soldată cu un deces a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, anunță autoritățile locale. La volan se afla Ioan Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

Editor : Liviu CojanCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.