S-a trezit din comă singurul supraviețuitor al tragediei din Italia, un copil de 5 ani a cărui familie a murit în accidentEitan Moshe Biran, în vârstă de 5 ani, singurul supravieţuitor al tragediei din Italia, s-a trezit din comă şi a întrebat-o pe mătuşa sa, Aya, unde se află , scrie „La Stampa”, potrivit Mediafax.

„Mă doare gâtul”, a spus apoi copilul şi şi-a salutat mătuşa.

Eitan este internat în secția de terapie intensivă a spitalului Regina Margherita.

În accidentul din zona Lacului Maggiore, unde o telecabină a liniei Stresa-Alpino Mottarone s-a prăbuşit în pădure, tatăl şi mama lui Eitan, Amit şi Tag, fratele Tom de doi ani şi străbunicii au murit. În total, 14 persoane şi-au pierdut viaţa în accidentul de teleferic.

Prognosticul medicilor este încă rezervat, însă copilul este treaz, conştient şi monitorizat de o echipă de psihologi.

Copilului i se va spune treptat ce s-a întâmplat. Psihologii cred că „este o cale lungă şi delicată”. Deocamdată, i s-a explicat că se află în spital şi că doarme de câteva zile.

Trei persoane au fost arestate, în noaptea de marți spre miercuri. Măsura a fost luată după ore de audieri despre cauza care a dus la căderea de la înălțime a cabinei de teleferic. Fotografiile realizate la locul accidentului arată că sistemul de frânare de urgență a fost blocat cu o menghină, pentru a se evita blocajele continue ale telecabinei.

Editor : R.K.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.