Video | CS Mioveni – Hermannstadt 0-0  • Finala Champions League: Manchester City – Chelsea, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

  • Baraj Liga 1: Mioveni – Hermannstadt, sâmbătă, 15:30, Digi Sport 1

Deși au lipsit golurile, în timpul întâlnirii dintre CS Mioveni și FC Hermannstadt au existat câteva ocazii notabile, precum șutul trimis de Daniel Toma de la 30 de metri sau momentul în care Mayoral a pătruns spectaculos în careul celor de la Mioveni, i-a centrat lui Yazalde, dar jucătorul portughez nu a reușit să trimită balonul în poarta lui Iustin.

VIDEO Rezumatul partidei CS Mioveni – FC Hermannstadt


Min. 90+3: Final de partidă!

Min. 76: Ocazie pentru Hermannstadt. Mayoral are o pătrundere spectaculoasă în careul celor de la Mioveni, îl caută pe Yazalde, însă acesta nu reușește să trimită în poarta lui Iustin.

Min. 56: Ișfan are șansa de a marca, execută lovitura liberă dar balonul trece pe lângă poarta lui Cristiano.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+2: Finalul primei reprize!

Min. 34: Ocazie Hermannstadt! Petrescu trimite de la colțul terenului, iar lovitura de cap a lui Viera trece periculos pe lângă poartă.

Min. 19: Ocazie Mioveni! Daniel Toma își încearcă norocul cu un șut de la 30 de metri, dar balonul trece pe lângă poartă.

Min. 14: Ocazie Hermannstadt! Petrescu execută o lovitură de la colțul terenului, Belu Iordache ajunge la balon dar trimite pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida!

CS Mioveni – Hermannstadt, 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 | Echipele de start

Mioveni se poate lăuda, până în prezent, cu două prezențe în Liga 1, în sezoanele 2007-2008 și 2011-2012, dar de fiecare dată a retrogradat la final de sezon.

CS Mioveni: Iustin – Dorinel, Gomes, Iacob, Șerbănică – Veres, Toma – Ișfan, Rusu, Coșfereanu – Blănaru

Rezerve: Ducan, Gherghe, Panait, Șerban, Tănase, Rădescu, Ivan, Massaro, Chindriș

FC Hermannstadt: Pereira – Mățel, Viera, Scarlatache, Opruț – Belu, Alhassan, Santos, Oroian – Mayoral, Gomes

Rezerve: Pop, Vodă, Stoica, Addae, Dâlbea, Petrescu, Sebaihi, Bagaric, Aralica

Dani Coman la Hermannstadt! Fostul preşedinte al Astrei, gata să construiască o echipă de cupe europene

Dani Coman (42 de ani), preşedintele Astreia încheiat conturile cu echipa pe care a condus-o în ultimii şase ani.

A reuşit să obţină performanţe importante pentru istoria clubului, inclusiv titlul de campioană, dar acum echipa a retrogradat, după 0-1 cu Viitorul în ultima etapă.

Chiar dacă a spus că vrea să stea o perioadă deoparte, Coman va intra repede în pâine. A fost sunat de mai multe cluburi care i-au propus funcţia de preşedinte sau pe cea de director general.

A ales până la urmă Hermannstadt, acolo unde are relaţii foarte bune cu finanţatorii echipei şi speră să nu mai întâmpine problemele financiare de la Giurgiu.

An de an, la Astra salariile au întârziat şi chiar dacă veniturile erau peste medie şi până la urmă erau achitate, lunile de neplată au creat permanent probleme în vestiar. Culmea este că echipa a retrogradat la capătul unul sezon în care toată lumea susţine că are lot de play-off!

Am discutat cu mai multe cluburi, este adevărat. Şi cu Hermannstadt, unde sunt oameni cu care sunt într-o relaţie bună, dar încă nu am semnat nimic cu nimeni.

Sigur este că nu voi mai sta la Astra. Când va fi să semnez cu altă echipă, veţi afla„, a declarat Dani Coman pentru digisport.ro.

Etichete: cs mioveni , mioveni – hermannstadt live video , baraj promovare/retrogradare liga 1Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.