A lăsat emisiunea Puterea Dragostei pentru a merge la Survivor. Cine este îndrăgita concurentă 


O concurentă din cadrul show-ului Survivor România a vrut să participe înainte la emisiunea Puterea Dragostei, însă ceva a făcut-o să se răzgândească. Află cine este faimoasa concurentă care voia să își caute jumătatea la Puterea Dragostei. 


In articol:


Concurenta de la Survivor România care a fost la un pas de a intra în emisiunea matrimonială de la KanalD, Puterea Dragostei, este chiar Marilena, războinica îndrăgită de către public care a participat în cadrul emisiunii. Fanii competiției din Republica Dominicană au luat-o razna în momentul în care Marilena, fosta războinică a declarat că ar fi vrut să participe la show-ul matrimonial Puterea Dragostei, pentru a-și

întâlni partenerul perfect de viață. 

Citeste si: Imagini dureroase cu o fostă concurentă Puterea Dragostei. A făcut accident 

A părăsit Survivor din cauza problemelor medicale 

Marilena a părăsit emisiunea Survivor România din cauza problemelor medicale, a stresului și a oboselii psihice. Toate aceastea, combinate au împiedicat-o să meargă mai departe la Survivor România, blondina fiind eliminată de urgență, fosta Războinică a devenit foarte activă pe rețelele de socializare. 

Marilena a fost eliminată în luna februarie de al Survivor[Sursa foto: Instagram]

În luna februarie 2021, războinica Marilena părăsea competiția Survivor România din cauza unor probleme emoționale care au dărâmat-o. Foamea, stresul, oboseala, presiunea competiției și condițiile extreme de supraviețuire și-au lăsat amprenta asupra psihicului său, blondina recunoscând că nu-și mai găsește motivația pentru a lupta:  

„Vreau să fiu sinceră, exact cum am făcut-o și până acum. În fiecare zi, de două săptămâni, nu mă mai regăsesc.

nu mai pot să ies dintr-o stare în care am intrat foarte adânc și îmi vine să plâng încontinuu. (…) Nu mai pot să continui psihic și nu mă mai motivează absolut nimic și îmi pare enorm de rău pentru echipa mea pentru că în ultimul rând eu chiar i-am tras în jos. 

Citeste si: Scene halucinante în camera roșie de la „Puterea Dragostei”. „Eu vreau doar să te cunosc”

Nu mă mai țin picioarele, îmi amorțesc. În fiecare zi mă trezesc plângând și pot

confirma și colegii. Nu mai pot! Vreau să îmi cer scuze că i-am dezamăgit și le mulțumesc că mau susținut, dar și aici și acasă voi facee ceea ce simt.(…) Nu îmi este rușine să ridic mâna și să spun că nu mai pot.”, a mărturisit Marilena în cadrul consiliului de eliminare de la Survivor România. 

Marilena de la Survivor[Sursa foto: Instagram]

Marilena a vrut să participe la Puterea Dragostei 

Pe rețelele de socializare Marilena le-a mărturisit fanilor săi că, înainte de a accepta provocarea celor de la Survivor România, blondina s-a gândit să participe la Puterea Dragostei, pentru

a-și găsi jumătatea, lucru care i-a intrigat pe urmăritorii săi. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Marilena a declarat că a vrut să se înscrie la castingul emisiunii matrimoniale, dar s-a răzgândit ulterior. 

Totodată, Marilena Cuciurean a subliniat faptul că, momentan, nu își dorește să mai participe la niciun fel de emisiune, iar motivele ei rămân secrete. 

„Băi, sincer, da, m-am gândit, dar acum vreo 2 ani de zile cred, nu mai țin minte, dar acum dacă ar fi să merg, nu m-aș duce”, a răspuns Marilena pe Instagram. 

 Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.