Doi concurenți, eliminați din casa „Puterea Dragostei”


Emoții mari pentru concurenții din casa „Puterea Dragostei”. Unii dintre ei vor fi nevoiți să își caute jumătatea în afara emisiunii.


In articol:


Prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei” de la KanalD face duminică un anunț care îi va soca pe concurenți. Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat că în ediția de astăzi vor părăsi competiția doi concurenți în loc de unul, așa cum se întâmplă în fiecare duminică.

Citeste si: Scene halucinante în camera roșie de la „Puterea Dragostei”. „Eu vreau doar să te cunosc”

Cine sunt concurenții eliminați din casa „Puterea Dragostei”

Misterul va fi elucidat în gala emisiunii de duminică, care va fi difuzată azi pe TV și online de la orele 16.00, respectiv 19.00. Câteva informații din culise: gala de duminică 30 mai este extrem de tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la „Puterea dragostei” vor continua să își spună cuvinte grele și
să se atace.

Telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concurențior, potrivit KanalD. Ne convingem că nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

Citeste si: Seară de gală la “Survivor România”. Concurenții rămăși în competiție au avut parte de un răsfăț de zile mari

Tot ]n emisiunea de azi, Cristi Marinescu face dezvăluiri șocante.

Concurentul spune că știe anumite informații despre colegii lui, iar în cazul în care le va dezvălui,  acestea ar putea stârni controverse în Casa Dragostei.  

Vă ținem la curent în timp real cu informații despre eliminările care se fac show-ul „Puterea Dragostei”.

Show-ul de televiziune difuzat la Kanal D poate fi urmărit și live video pe site-ul Kanal D. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată de luni până vineri, de la 11 și 17, iar în zilele de weekend, aceasta poate fi urmărită de la 16 și 19. 

Noi concurenți au intrat în show-ul „Puterea Dragostei”

Mai mulți concurenți noi au intrat în casa „Puterea Dragostei” în utimele săptămâni. Printre aceștia, Camelia, Seletin sau Adelina.

După plecarea neprevăzută a Andreei di show, concurenții erau nerăbdători să primească o nouă fată în casa Puterea Dragostei. Iar momentul mult așteptat a sosit odată cu  apariția Cameliei, o tânără brunetă, în vârstă de doar 25 de ani. 

Camelia este din Târgu Jiu și încă de cum a făcut primii pași în casa baietilor, unii dintre

ei s-au aratat destul de interesati de aceasta. Coplesita de emotii, Camelia a incercat sa raspunda tuturor intrebarilor si micilor provocari lansate de baieti.

Camelia este din Târgu Jiu și încă de cum a făcut primii pași în casa baietilor, unii dintre ei s-au aratat destul de interesati de aceasta

Altă concurentă nouă la Puterea Dragostei este Adelina- ea este din București și are frumoasa vârstă de 21 de ani. Aceasta sosită în casa băieților, nu a stat prea mult pe gânduri că și a ieșit la atac.

Adelina a mărturisit încă din primele sale minute petrecute în platoul emisiunii de la Kanal D, Puterea Dragostei, cine sunt preferații ei, iar

aceasta a spus că îi simpatizează pe Radu, Paul și Andrei.

Citeste si:  Bombă în cuplul Andrada și Cazi de la „Puterea Dragostei”. Mai sunt împreună sau nu cei doiCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.