Florin Cîțu își anunță candidatura la șefia PNL. Liberalii se reunesc în ședința Consiliului NaționalPremierul Florin Cîțu își va anunța candidatura la șefia PNL, cu o oră înaintea de ședința Consiliului Național, într-o conferință de presă la sediul PNL din Modrogan, susțin surse din partid. 

Potrivit unui anunț comunicat presei, Florin Cîțu urmează să susțină o declarație la ora 10, la sediul PNL din Aleea Modrogan.

Ludovic Orban, președintele PNL, a afirmat, sâmbătă, în cadrul unei vizite în județul Mureș, că există o “aşteptare, eventualitate, posibilitate, ca domnul Cîţu să îşi depună candidatura la funcţia de preşedinte al PNL”. Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 și președintele organizației PNL Sector 6, a declarat, la emisiunea „În Fața Ta” de la Digi24, că premierul Florin Cîțu i-a cerut susținerea în cazul în care va candida la șefia liberalilor.

De la ora 11, liberalii se reunesc în ședința Consiliului Național, care va fi organizată în București, în Grădina de vară Herăstrău (Amfiteatru) a Teatrului „Constantin Tănase”.

Principalele puncte pe ordinea de zi a Consiliului Național sut stabilirea procedurilor de alegeri în partid, stabilirea datei congresului şi convocarea acestuia.

Potrivit deciziei Biroului Executiv Național, data propusă pentru Congresul PNL este 25 septembrie.

Până acum și-a anunțat candidatura la Congres doar actualul președinte al partidului, Ludovic Orban.

Editor : R.K.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.