Live Video&Score | Dacia Unirea Brăila  • Baraj Conference League: Sepsi – Viitorul, duminică, 20:30, Digi Sport 1

  • Baraj Liga 2: CS AfumațiSteaua, duminică, 17:30, Digi Sport 1


Min. 53: Ocazie Oțelul! Dobre trimite o pasă filtrantă care este interceptată de Răducan. Acesta avansează în careu dar trimite slab cu piciorul stâng iar balonul este respins de Andrei.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+1: Finalul primei reprize!

Min. 29: Ocazie Galați! Răducan are șansa de a deschide scorul, dar lovitura sa de cap este parată de portarul celor de la Dacia Unirea Brăila.

Min. 21: Stoian execută o lovitură liberă din afara careului, iar Cârjan reia cu capul mult pe lângă poarta celor de la Dacia Unirea Brăila.

Min. 1: A început partida!

Dacia Unirea Brăila – Oțelul Galați LIVE VIDEO, 14:30, Digi Sport 1. Echipele de start

  • Dacia Unirea Brăila: Andrei – Cocîrlă, Moroianu, Stănciulescu, Pavalache – Robu, Lungu, Apostol, Vîlceanu – Petre, Stănescu
  • Rezerve: Mihai, Sava, Duțu, Bădilaș, Ioniță, Apostolache, Paliu, Batchabi, Fendoung
  • Antrenor: Florentin Petre
  • Oțelul Galați: Dinu – Farcaș, Cucu, Ghiocel, Sevastian – Dobre, Neagu – Stoian, Nica – Cîrjan, Răducan
  • Rezerve: Ursu, Stancu, Sîrghi, Crihană, Cireș, Petrache, Gavrilă, Bîrlădeanu, Păun
  • Antrenor: Grigoraș Petre

În tur, cele două formații au remizat, la Galați, scor 1-1. Răducan deschidea scorul pentru Oțelul, în minutul 37, însă autogolul lui Neagu, din minutul 49, stabilea rezultatul final.

Manșa secundă se dispută pe Stadionul Orășenesc din Însurăței, iar la partidă vor asista aproximativ 100 de spectatori. Dacia Unirea Brăila a anunțat că va emite invitații cu titlu gratuit, dintre care 5% către clubul oaspete, conform protocolului în vigoare.

Corona Brașov, Viitorul Șelimbăr și Unirea Dej sunt echipele promovate până acum în Liga 2. Ultimele două formații vor fi stabilite după duelurile de astăzi: Dacia Unirea Brăila – Oțelul Galați (14:30) și CS Afumați – Steaua (17:30).

Florentin Petre: „Brăila – Galați este un fel de Steaua – Dinamo”

După partida tur, Florentin Petre, antrenorul brăilenilor a făcut o scurtă analiză a jocului și a vorbit despre rivalitatea dintre cele două cluburi.

„Două echipe cu tradiție, cu istorie în fotbalul românesc. Este un fel de Steaua – Dinamo al zonei. Un meci frumos, cu jucători de calitate, atât la noi, cât și la Oțelul. Pot juca în Liga 1 fără niciun fel de problemă. Se vede că au experiență, au dat ritm jocului. Și la noi, și la ei, calitatea primează.

Pentru noi contează enorm că am înscris acest gol. O să fie un meci foarte frumos săptămâna viitoare, cu o încărcătura la fel de mare cum a fost și astăzi. Se poate întâmpla orice”, a mai spus fostul internațional.

Cristi Munteanu: „Nu știu ce caută Patrick Petre în Liga 3”

Cristi Munteanu, fostul portar de la Dinamo, în prezent manager general la Oțelul, a prefațat partida retur cu Brăila la Digi Sport Special, spunând că echipa sa este obligată să câștige.

„Babicu” i-a lăudat pe Florentin și Patrick Petre, antrenorul, respectiv mijlocașul brăilenilor.

„Mergem să câștigăm la Brăila, asta e foarte clar, chiar dacă adversarii au jucători foarte buni. E un Florentin Petre, care, din punctul meu de vedere, se va face antrenor de Liga 1 în câțiva ani.

Îl au și pe Patrick Petre, care nu știu ce caută în Liga 3. E jucătorul care a făcut diferența”, a spus Munteanu.

Etichete: otelul galati , petre grigoras , florentin petre , liga 3 , dacia unirea braila , baraj liga 2Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.