Premierul britanic Boris Johnson s-a căsătorit în secret 


Boris Johnson, prim-ministrul Marii Britanii s-a căsătorit în secret, la Catedrala Westminster, cu Carrie Symonds, potrivit presei britanice. 


In articol:


Sâmbătă, 29 mai 2021, Boris Johnson și Carrie Symonds s-au căsătorit în mare secret la Catedrala Westminster. La eveniment au participat doar familiile și prietenii apropiați ai celor doi, scrie BBC. Biroul premierului a refuzat să comenteze. 

Ministrul britanic al Muncii, Therese Coffey, i-a felicitat pe cei doi miri, pe Twitter. Prim-ministrul Irlandei de Nord, Arlene Foster, le-a urat, de asemenea, „felicitări” celor doi. 

La ceremonie au participat 30 de invitați, numărul maxim de participanți permis în urma restricțiilor anti-COVID din Marea Britanie. Puţini reprezentanţi ai bisericii au fost implicaţi în pregătirile pentru ceremonia catolică, care a fost oficiată de părintele Daniel Humphries.

Mai mulţi consilieri din Downing Street nu ştiau despre nuntă. Persoanele aflate în catedrală în jurul orei locale 13:30 au fost rugate să plece, scrie The Sun . 

Citeste si: Boris Johnson speră să ridice ultimele restricţii anti-COVID până în iunie

Premierul britanic s-a căsătorit pentru a treia oară 

Boris Johnson și Symonds s-au logodit în anul 2019, dar din păcate au fost nevoiţi să amâne oficializarea relaţiei din cauza pandemiei. Logodna lor şi sarcina lui Symonds au fost anunţate în februarie 2020. Premierul Boris Johnson, este la cea de a treia căsătorie, el a mai avut înainte alte două soții, a finalizat în aceeaşi lună divorţul de Marina Wheeler, cu care are doi fii şi două fiice. 

Tatăl și sora lui Boris Johnson au fost fotografiați în momentul în care au ajuns, sâmbătă, la reședința șefului guvernului, iar tabloidele i-au surprins apoi seara, în fotografii, pe membrii unei formații de muzică ieșind de la Downing Street 10.  

Boris Johnson, în vârstă de 56 de ani, și Carrie Symonds, care are 33 de ani, au fost nevoiţi să amâne oficializarea relaţiei lor, care durează din 2018, din cauza pandemiei. Symonds a fost responsabila pe probleme de comunicare a Partidului Conservator și se spune că a avut un rol decisiv în ascensiunea politică a lui Boris Johnson. 

Premierul Marii Britanii și Carrie Symonds s-au logodit în anul 2019, iar un an mai târziu, în plină pandemie, a venit pe lume și copilul lor. A fost prima oară în ultimii 20 de ani când un premier britanic în funcție devenea tată.  

Boris Johnson a fost pe patul de moarte[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum pot fi organizate nunțile în 2021, în contextul pandemiei de coronavirus

Boris Johnson, la un pas de moarte după infectarea cu COVID-19 


Copilul celor doi a venit pe lume după ce Boris Johnson tocmai trecuse printr-o formă destul de gravă de COVID-19. De altfel, Boris Johnson și logodnica sa au decis să-și numească fiul după numele doctorilor care i-au salvat viața premierului: Wilfred Lawrie Nicholas Johnson. 

 

 Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.