”Sunt bucuros ca un copil. Îmi vine să plâng!” Laszlo Dioszegi, emoționat de performanța lui Sepsi. Ce prime a oferit  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Hermannstadt – Mioveni, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

  • Amical: Team Belodedici – Team Andone, luni, 20:00, Digi Sport 1

Dioszegi a anunțat care a fost bugetul clubului pe acest sezon, pe ce primă s-a jucat ”finala” cu trupa lui Gică Hagi, dar și când echipa se va muta pe noul stadion.

”Eu cred că și acum visez, sunt bucuros ca un copil, îmi vine să plâng! Ăsta a fost visul meu! E ceva de nedescris.

La noi secretul este unul foarte mic. Nu e niciunul! Suntem o familie, staff-ul și Leo lucrează în liniște. Noi ne dăm silința să facem totul și să asigurăm toate condițiile care să aducă liniștea”, a spus oficialul covăsnenilor.

Chestionat dacă jucătorii lui Leo Grozavu au avut promisă o primă pentru acest meci, patronul a replicat cu sinceritate. ”Da, au avut un bonus. Au avut 300 de euro la fiecare meci, iar acum au avut 600 de euro pentru punct, deci 1800 de euro pentru acest meci, dar va fi și o primă pentru calificarea în Conference League”.

Laszlo Dioszegi, emoționat de performanța lui Sepsi. Când se va muta echipa pe noul stadion

Dioszegi a dezvăluit și ce buget a avut Sepsi în sezonul pe care tocmai l-a încheiat. De asemenea, șeful covăsnenilor a explicat și de ce Leo Grozavu a semnat prelungirea.

”Bugetul acestui sezon a fost undeva între 5 și 6 milioane de euro, nu a fost extraordinar, dar a contat că banii vin la dată fixă și că băieții mă văd zilnic pe aici.

Leo Grozavu a demonstrat că este un antrenor extraordinar și mă bucur că vom lucra alături de noi. A văzut că este într-un loc în care poate să facă rezultate pozitive și și-a dat seama că locul lui e în Sfântu Gheorghe.”.

Sepsi a fost revelația acestui campionat dar nu va ataca titlul sezonul viitor.

”Nu ne vom lupta la titlu, nu putem vorbi de asta, chiar dacă voi dezamăgi, dar vrem calificarea în play-off, după care mai vedem.

O să ne mutăm pe noul stadion în mijlocul lui august”, a mai spus Laszlo Dioszegi.

VIDEO cu Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, după ce echipa s-a calificat în Conference League

VIDEO cu rezultatul partidei Sepsi – Viitorul 1-0

Etichete: laszlo dioszegi , sepsi conference league , dioszegi sepsiCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.