VIDEO – Fiul Clejanilor, prins drogat la volanFiul Clejanilor a fost găsit drogat la volan şi a rămas fără permis de conducere. Tânărul şi-a vărsat nervii pe jurnalişti.


In articol:


O nouă ispravă a fiului cel mic al Clejanilor îi pune pe cei doi muzicieni într-o lumină proastă. Fulgy- proaspăt întors din străinătate de la dezintoxicare- a fost prins de polițiști sub influenta substanțelor interzise la volan.

La vederea camerelor de filmat, fiul Clejanilor a început să facă circ. Le-a vorbit în bătaie de joc polițiștilor și i-a insultat pe jurnaliști. În cele din urmă s-a ales cu dosar penal.

Citeste si: VIDEO- Fost militar, jefuit de o femeie de pe stradă, care l-a drogat

Fulgy, rezultat pozitiv la testul anti-drog

La volanul unui bolid de câteva sute de cai putere- primit cadou de la părinți- Dan Manole, cunoscut drept Fulgy, a fost oprit aseară de agenții de la Poliția Rutieră.

A
fost testat de oamenii legii și nu mică a fost surpriza atunci când rezultatul a ieșit pozitiv. Mândru de isprava lui, Fulgy a urcat în mașina poliției, unde s-a filmat și a transmis fanilor un mesaj.

Citeste si: Viorica de la Clejani, în doliu: „Nu a murit de covid, ci de….ar fi putut trăi!”

Fiul Clejanilor a fost dus imediat la Institutul de Medicină Legală pentru a i se recolta probe, însă nici acolo nu s-a dezis de comportamentul de beizadea.

Si-a făcut fotografii, s-a filmat și și-a bătut joc de oamenii legii.

„În viață trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se intamplă asta ca să demonstrez ceva la toți mafioții”.
„Strada? Scrie acolo în buletin treaba aia! Mhm…da, da, ok! Da frate, acolo, mhm!”

Afară, Fulgy a dat nas în nas cu jurnaliștii, pe care i-a jignit de mai multe ori.

„Sunt la…UCMR era să zic…acolo unde am făcut piese că eu sunt producător muzical!
Uite că nu mi-a purtat noroc să merg la Alex Velea că voiam să facem o piesă pentru părinții mei. Sub tutela mea Moft Music, că sunt producător de muzică”.

Citeste si: Captură istorică de droguri în Portul Constanța. Imagini cu cele 1,5 tone de heroină!


Internat la dezintoxicare în Spania

La doar 23 de ani, Fulgy este cunoscut drept consumator de droguri și pasionat de jocuri de noroc. Disperați- părinții l-au internat într-o clinică din Spania la dezintoxicare.

„Mama mea știe că sunt un pui de șmecher, că mama mea e șmecheră! Tu nu ești în calitate, nu ai haină de stat..să-mi vorbești…să mă întrebi tu! Așa că nu mai întreba tu! Întreabă-mă ceva normal! Dacă nu, pleacă!”

„- Cum a fost să stai internat o lună și jumătate în Spania?-

Știi tu că am stat o lună jumate? Cine ți-a dat informația asta? Am citit în presă! Așa ai citit? Nu ai citit o lună? Pot să îți zic că ești chioară și nu știi să citești!”

Numai că dezintoxicarea nu a avut niciun rezultat în cazul mezinului Clejanilor- lucru recunoscut chiar de el.
„Am stat o lună undeva unde plătești 20.000 euro, numai în piscine, călărit, yoga, psihologie! Scuză-mă că îți vorbesc așa, dar mi se pare că ești prost informată! Ai studiat acolo și efectul psihedelicelor? Știu tot ce inseamnă droguri, cum să nu! Pierdeam la casino sute de mii de euro!”

Când au auzit ce se întâmplă cu băiatul lor, Ioniță și Viorica de la Clejani au venit intr-un suflet la IML. Nu au coborât din mașină și nici nu au dorit să dea explicații presei, ci doar și-au luat fiul și l-au dus acasă. Tânărul nu mai are dreptul de a conduce şi s-a ales și cu dosar penal.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.