Tone de deșeuri din sticlă urmau să ajungă în România. Polițiștii au depistat transportul ilegal în vama GiurgiuZece tone de deșeuri din sticlă au fost găsite de polițiștii de frontieră la intrarea în România prin Punctul de trecere a frontierei Giurgiu. Deșeurile încărcate într-un camion condus de un român proveneau din Grecia și urmau să ajungă la o firmă din Călărași.

Potrivit Poliției de Frontieră Giurgiu, polițiștii au verificat duminică un camion condus de un șofer român de 32 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, deșeuri din sticlă.

„Existând unele suspiciuni cu privire la legalitatea transportului, polițiștii au cerut sprijin comisarilor Gărzii Naționale de Mediu. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că automarfarul transporta cantitatea de 10.000 de kilograme deșeuri din sticlă, încărcate din Grecia și care aveau ca destinație o societate comercială situată din județul Călărași.

Pentru întreaga încărcătură transportată, șoferul automarfarului a prezentat documentație de notificare pentru circulația transfrontalieră care nu era completă”, au transmis polițiștii din Giurgiu.

Autoritățile nu au permis accesul camionului pe teritoriul României.

Editor : A.A.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.