Un cântăreț din România are probleme grave de sănătate. Artistul a făcut anunțul pe rețelele de socializare


What’s Up are probleme de sănătate. Cântărețul și-a anunțat fanii pe rețelele sale oficiale de socializare. El va părăsi țara pentru o perioadă.


In articol:


What’s Up are vești triste pentru fanii lui. Cântărețul român a anunțat că are probleme de sănătate și va părăsi țara. Urmăritorii săi sunt îngrijorați de starea lui de sănătate.

Citeste si: VIDEO| Regretele lui What’s Up: ”Sper să trec de această perioadă grea”

Artistul a declarat că va pleca într-o altă țară pentru a se trata.

El a mărturisit că speră să se întoarcă în viață. What’s Up le-a transmis fanilor că medicii i-au descoperit inima mărită. Nu a spus unde se va trata, dar a menționat că va reveni în țară în data de 9 iunie.

Citeste si: What’s Up, internat de urgență! Prima imagine de pe patul de spital

Artistul What’s Up are probleme cu inima

What’s Up are 32 de ani și a anunțat că va părăsi țara. Mesajul său i-a alarmat pe fani, dar și pe apropiați. El a mărturisit totul înainte să se îmbarce în avionul pentru care și-a luat bilet: „Vă pup, vă iubesc, plec o vreme să-mi liniștesc inimioara! Ps: Pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum…”.

Citeste si: VIDEO| What’s Up, reclamat la 112 de un vecin. Artistul l-ar fi agresat

What’s Up are probleme de sănătate și a plecat din țară.[Sursa foto: Facebook]

Ulterior, cântărețul a revenit cu o

fotografie în care apare alături de trei trollere și un rucsac pe care îl are în spare. „Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând”, este descrierea pusă de What’s Up la imaginea de mai jos, publicată atât pe Instagram, cât și pe Facebook.

Artistul a aflat în urma unor investigații făcute în România că are unele afecțiuni la inimă și a decis să se trateze la o clinică aflată în altă țară.

El nu a dezvăluit unde va face noi analize amănunțite, însă, a precizat că va reveni în țară pe 9 iunie.

„Am făcut niște analize și mi-au zis că am inima mărită, adică am inima la limita superioară. Eu dorm prea puțin și mi-au zis că pocnește inima, o să fug prin Europa la doctor, voi pleca pe 29 luna aceasta și mă voi întoarce pe 9 luna viitoare, sper că viu”, a declarat iubitul lui Alice Badea de curând, potrivit wowbiz.ro.

Cântărețul român s-a îmbarcat ieri la bordul unei aeronave și a plecat la o clinică din străinătate, unde și-a făcut programare. Acesta și-a lăsat proiectele de-o parte și este fixat să-și rezolve problemele de sănătate.

Citeste si: What’s Up și Alice Badea s-au despărțit?! Cei doi și-au șters pozele de pe rețelele de socializareCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.