Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a revenit în țară. Bruneta a fost așteptată cu brațele deschise de Andreea Ardelean


Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a revenit în țară. Bruneta a fost plecată în Italia, la mama sa. În București, Deea Ardelean și-a așteptat prietena cu brațele deschise.


In articol:


Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a revenit acasă. Bruneta a stat o perioadă în vacanță, la mama ei. Mama Andrei este situată în Italia de mai bine de zece ani.

Citeste si: Deea de la „Puterea Dragostei”- pe patul de spital. Imagini nemaivăzute cu șatena

La întoarcerea în România, amica sa, Deea de la „Puterea Dragostei” a așteptat-o cu muzica la maxim

și cu brațele deschise. Andra Volos nu s-a lăsat nici ea mai prejos. Ea i-a adus cadou Deei de la un brand renumit la nivel mondial. Tot ea a venit cu preparate delicioase pentru a lua cina alături de prietena sa. „Unde credeți că am ajuns? M-am întors acasă, gata! Ți-am adus ceva, ca să nu vin cu mâna goală. Am eu grijă de tine!”, a zis Volos.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei”- vacanță de cinci stele în Italia

Andra Volos a revenit acasă.[Sursa foto: Instagram]

„Nasul, nasul. Te iubesc și eu…Cine s-a întors acasă?! Ce ai adus, aici, fata mea? Poftă bună!”, a zis Deea de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” petrece alături de Costel Biju. Ce a transmis bruneta

Deea de la „Puterea Dragostei” a suferit o intervenție chirurgicală

Deea de la „Puterea Dragostei” a suferit o intervenție chirurgicală, de curând. Tânăra și-a operat nasul și a mărturisit că este mai fericită ca niciodată, deoarece a scăpat de complexul din copilărie.

Citeste si: Andra Volos de la Puterea Dragostei și-a îngrijorat fanii după o intervenție chirurgicală: „Îmi vine să mor”

Operația de remodelare a nasului a fost făcută în România.

Șatena a anunțat că nu a simțit durere deloc. În prezent, Andra Volos și Deea de la „Puterea Dragostei” locuiesc împreună într-un apartament din Capitală. Cele două fete s-au împrietenit în casa dragostei de la Kanal D.

Citeste si: Mama lui Bogdan Mocanu și-a spus părerea despre viitoarea ”noră”. Comparația făcută cu Andra VolosCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.