Boris Becker trage un semnal de alarmă în privința lui Naomi Osaka. Întrebarea pertinentă pusă de neamț  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Hermannstadt – Mioveni, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Voluntari – Dunărea Călărași, joi, 20:30, Digi Sport 1

Neamțul e de părere că întreaga carieră a japonezei e în pericol dacă nu va reuși să depășească depresia.

Refuzul lui Osaka de a vorbi cu reprezentanții mass-media nu a primit reacția pe care o aștepta, lipsa de sprijin din partea colegilor ei întărindu-i convingerea că protestul demarat nu a avut un impact.

  • 23 de ani are Naomi Osaka
  • Eleva lui Wim Fissette e pe locul 2 în ierarhia WTA
  • 19 milioane de dolari a câștigat Osaka din tenis 

Boris Becker: „Nu-mi plăcea să vorbesc cu ziariștii”

Nipona, cvadruplă campioană în turneele de Mare Șlem, a ales să se retragă de la Openul din Paris, iar decizia sa a provocat o adevărată furtună în lumea sportului alb. 

De șase ori campion la turneele majore, Boris Becker atrage atenția asupra felului în care ar putea să gestioneze Osaka viitoarele competiții. 

„Fără mass-media, nu există premii, nu există contracte, nu primești jumătate din tort. Am urât presa și nu-mi plăcea să vorbesc cu jurnaliștii, dar trebuia să o fac.

Am auzit prima ei reacție în urmă cu câteva zile despre acest boicot mass-media și este ceva ce trebuie luat întotdeauna în serios, mai ales de la o femeie atât de tânără”, și-a început Becker discursul pentru Eurosport, citat de Tennis365.com. 

Galerie Foto

Boris Becker: „Dacă nu face față presei din Paris, nu poate face față nici presei de la Wimbledon? Cariera ei e în pericol!”

„Acum se retrage cu totul din turneu pentru că nu poate face față acestui lucru și asta îmi ridică întrebări mult mai mari. Dacă nu poate face față presei din Paris, nu poate face față presei de la Wimbledon sau de la US Open?

Așa că aproape simt că este în pericol cariera ei”, e semnalul de alarmă tras de Boris Becker. 

  • „Cea mai bună alegere pentru turneu, pentru celelalte jucătoare şi pentru mine este să mă retrag (din turneu), pentru ca toată lumea să se poată concentra pe tenis”, a scris Osaka în reţeaua de socializare
  • Totul a pornit de la faptul că jucătoarea a anunțat că nu vrea să mai participe la conferințele de presă de la Paris, deoarece îi afectează starea mentală.
  • Iar după meciul câștigat împotriva româncei Patricia Țig, japoneza s-a ținut de cuvânt și nu a venit să răspundă întrebărilor ziariștilor.

Etichete: paris , roland garros , boris becker , naomi osaka , roland garros 2021 , retragere naomi osakaCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.