Galerie Foto | Camila Giorgi, pictorial inedit. Ipostaza în care s-a lăsat fotografiată jucătoarea de tenis, care a devenit virală  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Hermannstadt – Mioveni, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Voluntari – Dunărea Călărași, joi, 20:30, Digi Sport 1

La 29 de ani, Camila Giorgi mai are în față câteva sezoane în circuitul WTA, iar când va decide să se retragă, poate deveni o luptătoare de succes.

  • 2 titluri WTA a cucerit Camila Giorgi (Linz, 2018, și ‘s-Hertogenbosch, 2015) și a mai disputat alte 6 finale

Galerie Foto

Camila Giorgi, pasionată de box! Italianca poate da lovitura în ring după ce va renunța la tenis

Camila Giorgi a distribuit un clip pe rețelele sociale în care se antrena la sacul de box, iar acuratețea loviturilor sale o recomandă pentru sporturile de contact. Imaginile au fost urmărite de peste 100.000 de utilizatori.

Giorgi a fost mai întâi pasionată de gimnastică, practicând acest sport de la o vârstă fragedă. Totuși, după ce a început să schimbe mingi cu fratele său, Camila s-a decis să își canalizeze toate energiile spre tenis.

Adriano Panatta, unul dintre cei mai mari jucători din istoria Italiei, a remarcat-o și i-a anticipat un viitor de succes. „E prima oară când văd o fată care să joace aproape identic cu Andre Agassi„, spunea Panatta.

Etichete: camila georgi , camila georgi wta , camila georgi turnee wtaCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.