Mirel Rădoi, întâlnire cu Gareth Southgate la 15 ani de la Middlesbrough – FCSB. Cum va ”dribla” subiectul: ”Nu-mi aduc aminte”  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Hermannstadt – Mioveni, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Voluntari – Dunărea Călărași, joi, 20:30, Digi Sport 1

Jocul din Anglia va marca revenirea selecționerului Mirel Rădoi pe arena în care a trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri din cariera de jucător, înfrângerea cu Middlesbrough din 2006, 2-4, în returul ”dublei” din semifinalele Cupei UEFA.

Galerie Foto

Mirel Rădoi revine la Middlesbrough pe 6 iunie

Pe 27 aprilie 2006, FCSB, echipa dirijată de Mirel Rădoi din teren, conducea echipa britanică, la care juca și era căpitan Gareth Southgate, actualul selecționer al Angliei, cu 2-0 după doar 24 de minute, rezultate care, cumulat cu victoria cu 1-0 din tur, îi oferea prima șansă la o calificare în finala Cupei UEFA.

Totuși, după golul de 2-0 semnat de Dorin Goian a urmat o cădere totală, FCSB a încasat patru goluri, ultimul, cel al eliminării, în minutul 89, și a părăsit competiția.

La conferința de presă premergătoare partidei cu Georgia, prima a acestei acțiuni, programată miercuri, de la 21:45, Mirel Rădoi a vorbit și despre momentul Middlesbrough, recunoscând că va evita subiectul în eventualele discuții pe care le va avea cu Gareth Southgate, titular în seara de 27 aprilie 2006 și care acum îi va fi adversar din postura de selecționer al Angliei.

Acum stau pe margine, nu mai joc, o să fiu în rolul lui Oli (n.r. Cosmin Olăroiu). Mă fac că nu-mi aduc aminte dacă-mi spune Southgate ceva despre Middlesbrough. O să-i spun dacă își aduce aminte că a marcat Nicolae Dică”, a declarat Mirel Rădoi.

Partidele cu Georgia și Anglia, pregătitoare pentru Jocurile Olimpice și preliminariile Mondialului

Mirel Rădoi a anunțat, la aceeași conferință de presă de miercuri, că amicalele din această lună reprezintă un prilej de pregătire pentru următoarele jocuri oficiale, de la Jocurile Olimpice, din iulie, și din preliminariile Campionatului Mondial, programate în toamnă.

Sperăm să avem o evoluție bună, constantă, să respectăm planul de meci, asta este cel mai important. Sunt potrivite adversarele pentru ce urmărim pentru toamnă.

Sunt două jocuri foarte importante, care se pliază pentru ce urmează pentru perioada următoare”, a transmis Mirel Rădoi.

Etichete: mirel radoi , anglia romania , gareth southgate , middlesbrough fcsbCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.