”Rapid din Liga 1 este o clonă! Palmaresul și marca se află la noi!”. Războiul continuă în Giulești  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Hermannstadt – Mioveni, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Voluntari – Dunărea Călărași, joi, 20:30, Digi Sport 1

Horia Manoliu, președintele executiv al celor de la AFC Rapid, spune că războiul este departe de a se fi încheiat. Concret, Manoliu spune că gruparea nou-promovată este o clonă și susține că echipa cu trei titluri de campioană la activ este cea care activează acum în Liga 4.

Războiul continuă în Giulești. ”Noi suntem Fotbal Club Rapid!”

”Noi deținem tot! Lumea trebuie să știe adevărul. Nu putem face mai mult deocamdată pentru că așteptăm motivarea instanței deciziei Tribunalului, dictată în august 2020.

Mai mult, noi nu suntem AFC suntem în cel mai rău caz AFC Rapid. Dar în CIS din 2001 noi suntem Fotbal Club Rapid! Așa ne numim fotbalistic.

De aceea, este clar că nu vom renunța! După ce va apărea motivarea, veți afla ce demersuri vom face.

Ca să fie clar, lumea nu trebuie indusă în eroare. Marca Rapid, palmaresul, și sigla se află la noi, la AFC Rapid. Noi suntem continuatoarea de drept a vechii echipe”, a spus Horia Manoliu, pentru digisport.ro.

”Marca aceea cu vulturul este a noastră, de la înființare, din 2001, iar FC Rapid 1923 SA nu are dreptul s-o mai folosească nici verbal, nici vizual. Asta ne-ar aduce nouă mari prejudicii și vom lupta în continuare în instanță să ne apărăm drepturile, chiar și cu FRF dacă va fi nevoie”, a mai spus Manoliu.

Războiul continuă în Giulești. ”Tudorache, Burcă și Nicolescu vor răspunde!”

Oficialul celor de la AFC a explicat și de ce echipa sa ar fi de drept continuatoarea echipei înființată în 1923.

”Imediat după ce s-a declarat falimentul, în luna iulie 2016, la doar câteva zile noi am înscris echipa în Liga 5, deci nu a fost întrerupere de un sezon. Unica șansă ca Rapid să nu dispară suntem noi, AFC! 

Tudorache, Burcă și Andrei Nicolescu au înființat o clonă! Și vor răspunde, mai devreme sau mai târziu, pentru asta!”, a mai spus Manoliu.

La 4 august 2020, Tribunalul București a anulat dreptul celor de la FC Rapid 1923 SA de a mai folosi marca notorie cu vulturul, dar și celelalte mărci și sigle cumpărate prin licitație în 2018. Hotărârea Tribunalului nu a fost definitivă, dar a fost executorie.

Comitetul de Urgență al FRF nu a ținut cont de decizia Tribunalului și a aprobat ca „FC Rapid să participe în competițiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF în sezonul 2020-2021 sub denumirea mărcii FC Rapid”.

Etichete: palmares rapid , afc rapid , horia manoliu , horia manoliu rapidCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.