Sepsi a crescut prețul lui Branislav Ninaj la 600.000 de euro! Reacția lui Gigi Becali: ”Impresarii s-au retras!”  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Hermannstadt – Mioveni, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Voluntari – Dunărea Călărași, joi, 20:30, Digi Sport 1

Diriguitorii grupării din Sfântu Gheorghe solicită acum 600.000 de euro pentru fundașul central, dar milionarul din Pipera nu mai este dispus să arunce cu banii.

Ce a spus Gigi Becali despre Branislav Ninaj și când e așteptat Alexandru Crețu să semneze cu FCSB

”Eu nu fac licitație cu cei de la Sepsi. Eu am spus că le ofer 200.000 de euro, nimic mai mult. Eram de acord cu un procent la revânzare, mai ales că și impresarii din Olanda ai jucătorului s-au retras.

Eu atât ofer, ei decid!”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Finanțatorul a mai spus că va mai aduce măcar un fundaș central, după ce este sigur că va rezolva transferul lui Alexandru Crețu (29 de ani). Acest fotbalist este așteptat miercuri la București, după care se va duce direct la Palat pentru a discuta cu Becali ultimele detalii și pentru a semna contractul.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, anunțase că este dispus să renunțe la Branislav Ninaj și Andrei Dumiter, atacant aflat, de asemenea, pe lista lui Gigi Becali, însă doar în schimbul a 1.000.000 de euro.

Ne-a sunat agentul lui Ninaj, că a vorbit cu cei de la FCSB şi că ar fi interesaţi de Ninaj şi de Dumiter. Dar concret n-am primit nimic. Pentru o sumă mulţumitoare trebuie să acceptăm, pentru că orice sumă de bani e binevenită la clubul nostru. Cu banii respectivi am putea să aducem 3-4 jucători.

Dar nu pleacă pe orice sumă. Poate că sunt puţin optimist, dar n-am renunţa pentru 500.000 de euro. Doar dacă am primi un milion de euro… nu ştiu.

Nu prea ne-am gândit la aceste transferuri. Orice jucător e de vânzare, dacă se dă preţul corect. Trebuie să ne gândim şi la viitor, fără bani nu poţi să aduci jucători de valoare„, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Look Sport.

Etichete: gigi becali , alexandru cretu , transferuri fcsb , branislav ninajCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.