Un băiețel de 7 ani a înotat o oră ca să ceară ajutor pentru tatăl și sora sa, în pericol de înecUn băiețel de 7 ani din Florida este acum considerat un erou, după ce a înotat o oră ca să ceară ajutor pentru tatăl și sora sa, care au fost luați de curent, scrie CNN.

Steven Poust a povestit că și-a ancorat barca pe râul St. Johns din Jacksonville, Florida, pentru a-și lăsa cei doi copii, Chase și Abigail, de 7 şi 4 ani, să înoate.

La un moment dat, Abigail, care purta vesta de salvare, a fost luată de curent, iar bărbatul a sărit în apă pentru a o salva.

Poust i-a spus lui Chase să înoate până la țărm pentru a solicita ajutor. „I-am spus că îl iubesc pentru că nu eram sigur ce urma să se întâmple. Am încercat să rămân cu amândoi”, a declarat tatăl copiilor.

Băieţelul de 7 ani a declarat pentru postul WJXT că a înotat o oră pentru a ajunge la ţărm. Acesta a înotat pe spate, apoi „câineşte”, pentru a nu obosi prea repede. Când a ajuns la ţărm, a fugit la cea mai apropiată casă după ajutor.

Între timp, tatăl și sora lui au fost luaţi de curent aproximativ trei kilometri de unde se afla barca. Salvatorii de la Departamentul de Pompieri şi Salvare din Jacksonville au reuşit să-i recupereze pe cei doi în viaţă.

 

Editor : I.CCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.