VIDEO| Actorul „Tarzan” și soția sa au muritCelebrul actor, Joe Lara, pe care o lume întreagă îl ştie din rolul lui Tarzan, în seria cu acelaşi nume, a murit în acest weekend, în urma unei tragedii aviatice. Avionul privat în care se afla împreună cu soţia sa şi alte cinci persoane s-a prăbuşit în apele unui las din statul american Tennessee. Nimeni nu a supravieţuit!


In articol:


O epavă complet scufundată şi niciun supravieţuitor- au găsit echipele de salvare care au intervenit la acest cumplit accident aviatic. Lista de pasageri avea să aducă vestea tragică pentru milioane de admiratori pe care actorul Joe Lara îi are în întreaga lume: eroul Tarzan a pierit în acest incident, la vârsta de 58 de ani.

Citeste si: Cursuri pentru o meserie bănoasă

„Am simţit dintotdeauna că m-am identificat cu personajul. Am fost ca Tarzan…”, spunea celebrul actor.

Citeste si: VIDEO- Rasa de câini care valorează o avere

Actorul era căsătorit cu o femeie celebră

Avionul- un Cessna de mici dimensiuni, aparţinea bisericii conduse de soţia actorului, Gwen Lara- o femeie celebră, care, din postura de predicator, dar mai ales cea de nutriţionist, nu a fost
ferită de criticile celor care o considerau prea slabă pentru a le da celorlalţi sfaturi pentru o viaţă sănătoasă.

Citeste si: BORIS JOHNSON S-A CASATORIT IN SECRET

Joe şi Gwen erau de nedespărţit, iar după ce s-a retras de pe ecrane, actorul a început să realizeze împreună cu soţia propriul reality-show. Nunta lor, organizată în 2018, a fost un eveniment în sine.

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 48, sezonul 1, luni, 24 martie 2021- VIDEO

Citeste si: Puterea dragostei 1 iunie! Un nou băiat pășește în casă. Concurentul deja a pus ochii pe o fată: „Ne urmăream reciproc…”Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.