VIDEO| Cine este criminalul afaceristului din Arad?! A fost omor cu premeditareA fost omor cu premeditare – iar afaceristul din Arad a pierit pe loc în urma exploziei provocate de bomba pusă intenționat. E concluzia anchetatorilor după ce au făcut expertiza mașinii și au văzut analizele medicilor legiști. Totodată – în imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din apropiere apare silueta unui bărbat care ar putea fi asasinul despre care autoritățile cred că ar fi trecut deja granița. Straniu e că înainte de tragedie – Ioan Crișan fusese cu autoturismul la servici – dar mecanicul spune că nu a observat nimic suspect.


In articol:


Analizate în cel mai mic detaliu, imaginile surprinse de camerele de supraveghere indică prezența unui individ suspect, în apropiere de mașina în flăcări. Ca să poată detona bomba, autorul ar fi trebuit să se afle la câtiva zeci de metri de țintă, așa că nu este exclus ca silueta care se întrezărește să fie chiar asasinul.

Citeste si: Caz șocant: Bărbat găsit cu două cuțite înfipte în piept

Atac cu bomba în Arad

Anchetatorii au stabilit deja că dispozitivul exploziv a fost amplasat sub scaunul șoferului, insa acum incearca să afle când a avut asasinul acces la autoturism. Apropiații spun că mașina a stat aproximativ zece zile într-un hambar, în incinta fermei piscicole pe care omul de afaceri o deținea.
Lunea trecută a dus-o la service să schimbe două anvelope uzate. Mecanicul care a făcut lucrarea neagă orice implicare.

Citeste si: O altă crimă șochează România. Bărbat, găsit mort cu două cuțite în piept

În acest context, anchetatorii trebuie să afle dacă dispozitivul a fost plasat înainte de vizita la service, adică dacă asasinul ar fi avut acces în fermă și dacă ar fi avut complici acolo.

Dacă ipoteza se adeverește, Ioan Crișan ar fi circulat o săptămână întreagă cu bomba în mașină, înainte ca asasinul să o detoneze.

„Nu cred că poate fi vorba doar de o singură persoană.
Eu l-am cunoscut pe Ioan Crișan, l-am cunoscut ca un om de afaceri onest. Nu am alte informații că ar fi în contradicție cu legea.”, a zis un cunoscut de al afaceristului.

Motivul asasinatului în stil mafiot este încă o enigmă, însă anchetatorii iau în calcul mai multe variante. Chiar dacă nimeni nu ştie ca afaceristul să fi avut duşmani sau probleme cu banii, o înregistrare telefonică a fiicei lui ar putea ridica multe semne de întrebare în anchetă. În convorbire, fiica lui Crişan se plânge că ar fi fost amenințată cu cuțitul de fostul ei soţ, deputatul Sergiu Bîlcea.

Citeste si: Luiza Melencu a fost găsită moartă?! Cele mai recente informații din cazul Caracal

Contactat telefonic, deputatul nu a vrut sa dea o reacție înregistrată. A precizat însă că de peste 5 ani nu a vorbit cu socrul său și că așteaptă rezultatele anchetei poliției. Ioan Crișan era un fost pilot, electronist de profesie, care a pus pe picioare afacerea cu somn african, printre puținele din Europa de Est.

Citeste si: Nicoleta Clara a fost ucisă cu bestialitate de soțul spaniol. Moartea româncei a îndurerat o comunitate întreagăCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.