VIDEO| Fulgy rupe tăcerea în scandalul drogurilor. Fiul Clejanilor s-a afișat cu Biblia în mânăPână atunci – fiul Clejanilor rupe tăcerea după scandalul cu droguri în care a picat în acest sfârșit de săptămână. Fulgy spune că doar a stat în preajma unor artiști care au consumat și ar fi inhalat fum de canbanis. În schimb recunoaște că dependența de stupefiante l-a dus la limită de multe ori și cu greu s-a putut potoli.


In articol:


Destăinuirile lui Dan Manole- cunoscut drept Fulgy- vin după ce în acest weekend a fost prins la volan sub influența unor substanțe psihoactice- după cum spun anchetatorii. Pus la zid- fiul Clejanilor a scos aseară târziu biblia din sertar și a pornit un tăvălug de mărturisiri.

Citeste si: VIDEO- A murit Gabi Luncă, marea doamnă a muzicii lăutărești. Suferea de COVID-19

Iar când a scăpat de sub papucul părinților- Fulgy recunoaște că a nimerit în anturaje care nu i-au făcut deloc bine. S-a apucat să consume droguri- iar asta i-a adus numai probleme!

„Tot ce sunt eu azi e datorită părinților mei…. părinții mei nu s-au drogat, nu au băut, nu au jucat la cazino, au avut grijă de mine și de sora mea!”, a zis
Fulgy.

Fulgy- declarații incendiare

Până la vârsta de 23 de ani a fost internat de mai multe ori în clinici de dezintoxicare- ca să scape de dependență. Fulgy spune că acum e vindecat… și vrea să-și pună toată energia în muzică.

Citeste si: Viorica de la Clejani, în doliu: „Nu a murit de covid, ci de….ar fi putut trăi!”

„Sunt cel mai prost exemplu de copil din țara asta…. mi-am dezamăgit prietenii! Cine aruncă cu piatra…. nu
o mai știu! Nu sunteți în măsură să vorbiți….. tuturor neuronilor!”,
a adăugat Fulgy.

Nu putem să nu observăm că atitudinea tânărului e puțin schimbată față de sâmbătă seara- când a fost oprit în trafic. Atunci nu părea cuprins de remușcări și a împrăștiat numai jigniri la adresa jurnaliștilor.

„Mama mea știe că sunt un pui de șmecher pentru că mama mea e șmecheră! Tu nu ai haină de stat să mă întrebi tu! Așa că nu mai intreba tu, așa că întreabă ceva normal! Dacă nu, pleacă!”, a spus fiul Clejanilor.

Cert e că testul antidrog făcut de polițiști a ieșit pozitiv. Fulgy neagă însă că s-ar fi drogat… dar are o explicați: s-ar fi întâlnit cu alți artiști cu care Viorica de la Clejani urmează să scoată o piesă. Acolo s-ar fi consumat subtanțe interzise- iar el doar ar fi inhalat fumul.

„Au venit oamenii, m-au dus la iml și mi-au luat sânge.

A ieșit cannabis. Am inhalat de la oameni care fumează iarbă, eu sunt plictisit de ele! Am stat în preajma la iarbă! Îmi faceți numai nervi! Sunteți numai proști! Nu vă permiteți să vă drogați și nu știți cât de complex e cuvântul ăsta droguri!”, a mai zis Fulgy.

Citeste si: VIDEO- Margherita, scandalul continuă. Viorica îi ia apărarea

Totuși- isprava i-a adus un dosar penal și l-a lăsat fără permis…

În final- fiul Clejanilor lansează un avertisment pentru toși adolescenții care îl urmăresc.

„Nu vă drogați, că vă consumați fericirea!”.

Citeste si: Fulgy a izbucnit în lacrimi în fața fanilor! Băiatul Clejanilor a recunoscut că a consumat substanțe interziseCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.