Accident între două TIR-uri pe autostrada București


Un bărbat a murit şi altul a fost rănit, miercuri dimineaţa, într-un accident rutier petrecut pe A1, în care au fost implicate două TIR-uri. În urma accidentului, circulaţia pe prima bandă pe sensul Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 21, a fost restricţionată, în zona localităţii Bolintin Vale din judeţul Giurgiu.

„În această dimineaţă, ISU Giurgiu a fost anunţat prin 112 să intervină pe autostradă, în urma producerii unui accident rutier pe A1, Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 21, în dreptul localităţii Bolintin Vale, pe sensul de mers spre capitală după ce două autovehicule de tonaj mare au fost implicate într-un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Accident grav pe A1 FOTO: Infotrafic Pitești

Ajunse la faţa locului, echipajele de intervenţie au constatat că şoferul şi un pasager dintr-unul dintre TIR-uri au nevoie de îngrijiri medicale, pasagerul fiind inconştient.

„Pasagerul, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost preluat de echipajele SAJ şi SMURD care au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului”, a mai declarat Nicoleta Beianu.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale şi şoferului TIR-ului.

Pompierii au asigurat măsurile PSI şi au acţionat pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Editor : D.C.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.